Vertaalbureau Kopenhagen

Ons vertaalbureau in Denemarken. Dé oplossing voor vertalingen naar het Deens.

In Denemarken kent men onze vertaalbureaus onder deze naam.

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is inmiddels een van de meest gespecialiseerde vertaalbureaus in Europa. Wat ons zo uniek maakt is dat wij vrijwel als enige werken met eigen kantoren in verschillende landen. Zo hebben wij een vertaalbureau in Kopenhagen voor de Deense markt. Daar zijn onze projectmanagers u van dienst voor vertalingen naar alle talen. Het Deense team werkt nauw samen met hooggekwalificeerde vertalers en vertaalsters die gespecialiseerd zijn op diverse deelterreinen. Wilt u meer weten over onze service? Bel dan: +45 3915 8180 of het kantoor van algemeen vertaalbureau Snelvertaler bij u in de buurt: 085-111 02 37. Ook voor het aanvragen van een offerte.

Een team van uitsluitend gekwalificeerde vertalers

De projectmanagers van ons vertaalbureau in Kopenhagen selecteren voor elke opdracht een gediplomeerde Deense vertaler uit onze database. Het hebben van een eigen kantoor op meerdere plekken in Europa werkt in ons voordeel. Zo hebben wij een korter lijntje met de vertalers. Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is dus meer dan een kaartenbak, zoals de meeste vertaalbureaus. Onze projectmanagers binnen het vertaalbureau in Kopenhagen zijn nauwkeurig op de hoogte van de specialisaties van onze vertalers in Denemarken. Zo hebben wij voor elke markt de juiste vertaler in huis. Heeft u een vertaling van vakliteratuur nodig? U bent aan het juiste adres, want wij hebben juridische, medische, technische, literaire, financiële vertalers, enzovoorts.

Spoedopdrachten? Geen probleem!

Kort gezegd: bij ons vertaalbureau in Kopenhagen kunt u terecht voor elke Deense vertaling. De deur is altijd open en ook spoedvertalingen zijn geen probleem. Talloze particulieren, overheden en bedrijven gingen u voor in een duurzame relatie met algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Bent u geïnteresseerd? Wij verwelkomen u graag. U kunt telefonisch een vrijblijvende offerte aanvragen. Belt u dan +45 3915 8180 in Denemarken. Uiteraard kunt u ook terecht bij of één van onze vertaalbureaus in Nederland, daar zij nauw samenwerken met het Deense team. Ook kunt u online een prijsopgave aanvragen. Graag ontvangen wij uw documenttekst per e-mail. U heeft dan op werkdagen vaak al binnen een uur een reactie.

2018-05-14T20:09:10.7410519Z

Geertruide Koenen
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logo