Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Pijlen in roos

Snel. Vakkundig. Betrouwbaar.

Ons Mission Statement

Bij Snelvertaler leveren we kwaliteit - al meer dan 20 jaar. Voor vertalingen in meer dan 150 talen. En in alle vakgebieden en talencombinaties, inclusief tolkdiensten. We staan in de Top-50 van meest succesvolle vertaalbureaus in Europa. Het geheim? Onze dienstverlening klopt. Onze persoonlijke aandacht. En natuurlijk kloppen onze deadlines ook.

Betrokken bij de klant - onze klant staat altijd dicht bij ons

Ons belangrijkste kracht zijn de persoonlijke projectmanagers - bij ieder vertaalproject. Op die manier zijn we succesvol in de dingen die ons onderscheiden: We willen dicht bij onze klant staan, een perfect orderproces bieden, snel antwoorden. Omdat de internationale wereld van onze klanten vierentwintig uur per dag in beweging is, moet ons concept juist zijn. To the point. Met een glimlach.

Snelle superieure kwaliteit - ons motto

Een combinatie van snelheid en topkwaliteit? Dat is mogelijk - dankzij ons Fasttranslator concept. We werken uitsluitend met gespecialiseerde native-speaker vertalers en onze eigen Language Engineering Specialists. We zijn een internationaal team, rond de klok en in heel Europa present - en alert. Voor onze klanten – en voor snelle leveringen, ook voor de internationale vertaalprojecten in alle tijdzones.

Klantgericht denken - wij vinden efficiënte oplossingen

Bij ieder project leren we de wensen van onze klanten beter kennen - en ontwikkelen voor hen een perfect passende dienstverlening. Voor meer efficiency en kostenbesparingen - bijvoorbeeld dankzij Language Engineering of vertaalgeheugensoftware.

Speerpunt van al onze diensten: Onze klant. Voor taaldiensten en vertalingen op maat

2019-11-01T13:53:01.0166865Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.