Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

PERSBERICHT

Almere, 11 april 2011

Steeds meer Denen kiezen voor vertalingen Snelvertaler.nl

Nederlands grootste vertaalbureau Snelvertaler opent nieuw vertaalkantoor in Århus in Denemarken

Om klanten in Denemarken nog beter te kunnen bedienen met vertalingen, heeft Snelvertaler op 31 maart jl. een nieuw vertaalkantoor in Århus (Jutland) geopend.

Sinds 2005 is Snelvertaler al actief op de Deense vertaalmarkt met www.hurtigoversaetter.dk en een vertaalkantoor in Kopenhagen. Het prijsniveau in Denemarken is hoog. Door gebruik te maken van een wereldwijd netwerk van moedertaalvertalers kan Snelvertaler snel en goedkoop aan de Deense klanten leveren.

De Deense filialen worden vanuit het hoofdkantoor in Almere door Snelvertaler aangestuurd. Jesper Liebing is als manager Team Nordics verantwoordelijk voor de Deense markt.

“Het voordeel van het hebben van twee vertaalbureaus in Kopenhagen en Århus voor de Deense klant, is dat de projectmanagers van beide kantoorfilialen goed op de hoogte zijn van de specialisaties van alle bij ons aangesloten gediplomeerde Deense vertalers,” aldus Liebing. “Afhankelijk van het type vertaalopdracht werken we bijvoorbeeld met juridische, medische, technische, financiële en literaire vertalers.”

“De stroom vertalingen vanuit Denemarken is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ons Deense vertaalbureau in Kopenhagen kreeg steeds meer vertaalopdrachten te verwerken,” vervolgt Liebing. “Vooral vanuit het schiereiland Jutland trokken we steeds meer Deense klanten aan. Er heerst daar een enorme bedrijvigheid. Door ons in Århus te vestigen, kunnen we voortaan nog beter onze klanten van dienst zijn.”

Snelvertaler is in 2001 in Almere opgericht. Kern van de dienstverlening van Snelvertaler is het razendsnel per e-mail verzorgen van vertaalopdrachten in meer dan 150 talen met behulp van circa 4.000 moedertaalvertalers in landen over de hele wereld.

Snelvertaler is vrijwel het enige vertaalbureau in Europa dat werkt met eigen vestigingen in diverse landen.

2019-03-08T13:59:16.3724000Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.