PERSBERICHT

Almere, 10 mei 2010

Groeiend marktaandeel voor vertaalbureau Snelvertaler

Nederlands grootste vertaalbureau Snelvertaler komt nieuw binnen op de achtste plaats in de jaarlijkse Europese ranking van Common Sense Advisory, Inc.

De grootste vertaalbureaus van West Europa

De grootste vertaalbureaus van West Europa, met op plaats acht Fasttranslator.com

Vertaalbureau Snelvertaler.nl, opgericht in 2001 is voor het eerst terug te vinden in de lijst die CSA elk jaar publiceert. CSA is een Amerikaans onderzoeks- en adviesbureau dat jaarlijks data vrijgeeft over de groei van de vertaalmarkt en de positie van internationaal opererende vertaalbureaus.

De sterke groei van vertaalbureau Snelvertaler is vooral te danken aan de continue buitenlandse expansie. In 2002 startte Snelvertaler Übersetzungsbüro Schnelluebersetzer.de ìn Duitsland en in 2003 volgden Oostenrijkse en Zwitserse dochters. In 2004 werd gestart in Denemarken met oversættelsesbureau Hurtigoversaetter.dk, waarna in 2005 en 2006 ook Översättningsbyrå Snabboversattare.se in Zweden en Oversettelsesbyrå Hurtigoversetter.no in Noorwegen volgden. Hekkensluiter op de Noordelijke markt was het Finse Käännöstoimisto Pikakaantaja.fi in Helsinki.

In de jaren daarna zagen Agenzia di traduzioni Traduzionirapide.it (Italië), Agencia de traducción Traductorexpres.es (Spanje) en Agence de traducteurexpress.fr (Frankrijk) het levenslicht.

In het crisisjaar 2009 lanceerde het bedrijf uit Amsterdam de budgetformule www.budgettranslations.com om tegemoet te komen aan de bij veel bedrijven verlaagde marketing- en vertaalbudgetten. Zo werd in dat jaar ook nog een stevige omzetgroei gerealiseerd.

2019-03-08T14:01:28.5766191Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.