PERSBERICHT

Amsterdam, 26 juni 2013

Snelvertaler in lijst van ’s werelds grootste aanbieders van taaldiensten

In markt van 34,7 miljard Dollar noemt onafhankelijke marktonderzoeker Common Sense Advisory Snelvertaler als topspeler

Vertaalbureau Snelvertaler

Snelvertaler laat vandaag weten dat het officieel is opgenomen in de lijst van 100 grootste aanbieders van (ver)taaldiensten (language services providers) in de vertaal- en tolkenbranche. Het rapport "The Language Services Market: 2013", dat op 31 mei werd gepubliceerd door de marktonderzoeker Common Sense Advisory, plaatste Snelvertaler als vertaalbureau op de 59ste positie van de ruim 27.600 bureaus wereldwijd. In hetzelfde rapport staat Snelvertaler ook op plaats 17 in de lijst van grootste lokalisatiebedrijven in West-Europa.

In het kader van het onderzoek vroeg Common Sense Advisory meer dan 1.000 aanbieders van taaldiensten om de daadwerkelijke omzetten van 2011 en 2012 en de verwachte omzet van 2013 beschikbaar te stellen. Het bedrijf, dat sinds acht jaar schattingen van de marktgrootte en wereldwijde ranglijsten publiceert, constateerde dat er een vraag blijft bestaan naar vertaaldiensten en dat deze per jaar met 5,13% groeit (voor Snelvertaler was dit in het afgelopen jaar 10,3%). Volgens het rapport zijn de wereldhandel, het internationale bedrijfsleven en de groei van content drie cruciale groeifactoren voor de taaldienstensector.

Snelvertaler is een zogenaamde ‘MLV’ (Multi Language Vendor) die vertaal-, transcreatie-, proeflees- en tolkendiensten aanbiedt in West-Europa en de VS. Dit is het derde jaar op rij waarin het bedrijf door Common Sense Advisory wordt genoemd als top-aanbieder van (ver)taaldiensten.

De volledige lijst met de 100 grootste aanbieders van (ver)taaldiensten is beschikbaar via Common Sense Advisory.

Over Snelvertaler

Snelvertaler verzorgt vertaal- en tolkdiensten voor bedrijven in de publieke en private sector. Onze brede klantenkring bevat particulieren, kleine bedrijven, overheidsorganisaties en grote multinationals. Snelvertaler is de sleutel tot effectieve communicatie met klanten over de hele wereld dankzij kwaliteitsvertalingen die met een gerust hart kunnen worden gebruikt in elke internationale omgeving.

Over Common Sense Advisory

Common Sense Advisory is een onafhankelijke marktonderzoeker die gespecialiseerd is in vertaal, lokalisatie, tolk, globalisatie en internationalisatie-analyse en -advies.

www.commonsenseadvisory.com


2019-03-08T14:03:35.3282930Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.