Elk bestandsformaat wordt verwerkt door Snelvertaler.

Snelvertaler helpt u graag met vertalingen in elk bestandsformaat!

Wat kost een vertaling?

Vertalingen zijn er in alle soorten en maten. Van grote tot kleine teksten, van productbeschrijving tot handleiding, maar ook van officieel document tot persoonlijke brief. Daarnaast zijn er veel verschillende talencombinaties en natuurlijk is de deadline voor een opdracht ook heel wisselend. Het exacte prijskaartje van een opdracht is dan ook maatwerk. U kunt daarom bij Snelvertaler altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Elk document wordt uitgebreid geanalyseerd door een van onze projectmanagers. Door hun ervaring en kennis van zaken kunnen zij al snel een goed beeld krijgen van wat u nodig heeft. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar herhalingen in de tekst, zodat u nooit teveel betaalt. Ook als de gewenste levertijd heel erg ruim is, of als het om erg veel tekst gaat, dan berekenen wij nog een extra korting. De kwaliteit van de vertaling komt daarbij echter nooit in het geding. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag een specialistische vertaler voor uw juridische tekst, of een team van vertalers indien u een krappe deadline heeft. Uw wensen zijn hierin leidend. In samenspraak met u kunnen zij dan het best mogelijke traject voor uw vertaling uiteenzetten.

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt graag uw beëdigde vertalingen.

Enkele voorbeelden van de documenten waarvoor Snelvertaler graag uw beëdigde vertaling verzorgt.

Wat kost een beëdigde vertaling van een officieel document?

Ons vertaalbureau heeft sinds de oprichting in 2001 al duizenden vertalingen verzorgd voor particulieren. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig voor trouwen, emigratie of werken in het buitenland. Ook kan de Nederlandse overheid vragen om vertaalde documenten uit het land van herkomst. Onze vertalers zijn ingeschreven bij de Nederlandse rechtbank en kunnen op die manier de vertaling voorzien van de benodigde stempels.

U kunt nu zelf de prijs en levertijd van een beëdigde vertaling van een document zelf opzoeken in ons bestelsysteem. Als uw document erbij zit, dan upload u zelf een scan van uw originele document, of u maakt een foto. U krijgt de beëdigde vertaling per post thuis gestuurd. Door het grote aantal vertalingen dat wij op deze manier verwerken, betaalt u het meest gunstige tarief.

Klik hier om uw document op te zoeken en te zien wat uw vertaling gaat kosten.


2017-05-29T08:05:00.0872447Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.