Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Procurement Officer Vertaalbranche

Ter uitbreiding zoeken wij een generalist die ons vertalersbestand en de kwaliteit ervan vergroot. We zien een toename in projecten en de diversiteit van die projecten vraagt om een grote en actuele database van vertalers. Jouw werk is van essentieel belang voor de Project Managers en het proces van vertalerselectie!

Dit ga je doen

Als Procurement Officer zorg je voor een continue aanwas en filtering van het vertalersbestand in meest brede zin van het woord, bijv. door middel van ad-hoc recruitment van vertalers, door onderhoud aan de vertalersdatabase en op projectbasis, in opdracht van het Management, gericht op verbetering van een bepaalde talencombinatie of specifiek expertisegebied. Met je onderhandeltalent en door op kwaliteit te selecteren zorg je ervoor dat onze Project Managers voldoende opties hebben om ieder vertaalproject tot een succes te maken. Je beheert het complete vertalersbestand en hebt contact met vertalers wereldwijd!

Dit verwachten wij van jou

Dit mag je van ons verwachten

Over Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler, internationaal onderdeel van Fasttranslator en daarmee een van de grootste vertaalbureaus in Europa, werkt vanuit diverse kantoren in Europa. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit vertaalwerk. Die kwaliteit bereiken we door ons enthousiaste team van projectmanagers en accountmanagers. Ons klantenbestand is net zo divers als ons team en dat maakt het werken bij Snelvertaler leuk en verrassend.

Meer weten en solliciteren

Hebben wij jou met bovenstaande tekst weten te enthousiasmeren en zou je graag met ons willen kennismaken? Neem dan gerust contact op met Jeffrey Vreugdenhil, HR Manager.

E-mail: jeffrey.vreugdenhil@fasttranslator.com, telefoonnummer: 06-154 413 48.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

2020-11-03T12:42:08.2603212Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.