Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Frans naar Engels

Vlag van Engeland op een button

Ook voor Frans-Engelse vertalingen kunt u bij ons terecht.

Wij zijn u graag van dienst bij het vertalen van teksten vanuit het Frans naar het Engels. Dit is vaak noodzakelijk omdat de zakelijke betrekkingen tussen deze twee landen intensief zijn en de talen veel van elkaar verschillen. Als stelregel hanteren wij dat vertalers de moedertaal als doeltaal hebben. Aan uw vertaling zal dus een vertaler werken die het Engels als moedertaal heeft. Hierbij maken wij uiteraard onderscheid tussen het Brits-Engels en het Amerikaans-Engels. De vertalers hebben daarnaast ook een uitstekende kennis van de brontaal, in dit geval het Frans, en zijn bovendien gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Op die manier kunt u uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling, wat ons belangrijkste streven is.

Ervaringsgebieden

In de loop der jaren heeft ons vertaalbureau een uitgebreid netwerk van vertalers opgebouwd die niet alleen veel ervaring hebben met het vertalen van teksten, maar zich ook hebben ontwikkeld binnen bepaalde vakgebieden. Zo hebben we vertalers die ervaren zijn in het vertalen van heel specifieke juridische of financiële teksten. Ons vertaalbureau heeft op elk vakgebied een geschikte en ervaren vertaler voor u klaarstaan. Zo kunt u erop rekenen dat u een perfect vertaalde tekst van ons ontvangt.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden of wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? U kunt eenvoudig contact opnemen met onze gratis adviseurs. Zij staan u met alle plezier te woord en helpen u graag met eventuele vragen. Ook voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte kunt u bij ons terecht. Vul het offerteformulier op de website in of e-mail ons de te vertalen tekst en u krijgt van ons binnen het uur een offerte terug!

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Traducteurexpress Parijs
5 place de la Pyramide
Tour Ariane
La Défense 9
92088 Paris
+33 1 8288 0304
Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3807 4476
Snelvertaler Brussel
Boul. du Régent 37-40
B-1000 Brussel
+32 2 781 0119
Fasttranslator Montreal, QC
University Street 2001
Suite 1700
Montreal, QC H3A 2A6
+1 438 228-9830

2019-11-04T11:52:48.7020706Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.