Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Referenties vertaalprojecten

De vertalingen die wij voor onze klanten uitvoeren hebben veelal een vertrouwelijk karakter. Wij lopen daarom niet graag te koop met de namen van onze opdrachtgevers. Indien gewenst, kunt u op aanvraag bij één van onze senior projectmanagers een lijst met opdrachtgevers verkrijgen die daar toestemming voor hebben gegeven. Voor deze informatie of een offerte voor uw vertaalproject kunt u ons e-mailen of bellen. Deze lijst omvat wereldwijd vele advocatenkantoren, gerechtelijke instanties en gerenommeerde bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van instanties die akkoord zijn gegaan met een openbare referentie.

Vertrouwelijke Documenten

Handenschudden

E-mail voor meer informatie of een offerte.

Speciale regelingen dienen soms getroffen te worden wegens het vertrouwelijke karakter van documenten van onze klanten. Juridische en technische documenten behoeven deze discretie in het bijzonder. Vanwege een embargo of persgevoeligheid is vertrouwelijkheid erg belangrijk. Wij hebben hard gewerkt en blijven hard werken om het vertrouwen dat onze klanten ons schenken te verdienen. Vertaalbureau Snelvertaler bestaat niet voor niets al meer dan 10 jaar! Onze klantendatabase telt meer dan 4.000 klanten in heel Europa en daarbuiten. Daarnaast besteden veel vertaalbureaus en taleninstituten (ingewikkelde) projecten aan ons uit. Wij werken voor grootbanken, overheden, nationale overheden en onderzoeksinstituten, van het Nederlandse TNO tot het Max-Planck Instituut in Duitsland. We zorgen ervoor dat de documenten niet verder komen dan ons en de vertaler. Hiervoor hebben we een Non-Disclosure agreement dat we kunnen verzenden, en we kunnen ook uw NDA of geheimhoudingsverklaring tekenen. Uw documenten zijn bij ons dus in goede handen.

Juridische Referenties

Een aantal instanties waar wij in Nederland juridische vertalingen voor leveren zijn onder andere:

2019-11-08T15:19:40.5794219Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.