Snelvertaler - Chinese vertaaldiensten

Het Chinees is niet alleen één van de meest gesproken talen, het is ook de snelst groeiende taal van dit moment. Mede door de toenemende economische groei in Azië komt er steeds meer vraag naar Chinese vertalingen. Er zijn verschillende Chinese talen, maar over het algemeen wordt met Chinees het Mandarijn bedoeld. Wij hebben een groot aantal Mandarijn vertalers in ons bestand, maar ook voor andere Chinese talen hebben we professionele vertalers beschikbaar. Vertaalbureau Snelvertaler zorgt voor uw perfecte vertaling Nederlands-Chinees.

Chinese vertalers in onze database

Chinees vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers geven u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Net als al onze vertalers beschikken ook onze Chinese vertalers over jarenlange vertaalervaring. Voor vertalingen naar het Chinees doen wij in de meeste gevallen een beroep op ons netwerk van vertalers in China, Amerika, Taiwan of Singapore. Deze vertalers leven in het taalgebied en houden de ontwikkelingen in de Chinese taal goed in de gaten, zodat archaïsch taalgebruik wordt voorkomen.

Elk van onze Chinese vertalers is bovendien gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied. In het geval van wervende teksten voor bijvoorbeeld een brochure, nieuwsbrief of website, doen wij een beroep op vertalers met een soepele en vlotte schrijfstijl die ook als copywriter actief zijn. Ook voor uw officiële documenten, denk bijvoorbeeld aan zakelijke overeenkomsten, hebben wij de juiste vertalers beschikbaar. In China is in de laatste jaren een flinke groei te zien van dergelijke vertaalprojecten. Ons vertaalbureau gaat mee met deze trend.

Kosten besparen

Bij vertalingen vanuit het Nederlands naar het Chinees kan het voor u voordeliger zijn om eerst een tussenvertaling te laten maken via het Engels, waarna de tekst door een ervaren vertaler Engels-Chinees naar het Chinees wordt vertaald. Dit geldt eveneens voor vertalingen Chinees-Nederlands, waarbij de tussenstap Chinees-Engels gemaakt kan worden. Het voordeel van deze tussenstap is dat wij de vertaling kunnen laten verzorgen door een vertaler die in het taalgebied woont en werkzaam is en dat u voor hetzelfde geld meteen over een Engelse versie van uw tekst beschikt. Deze optie is niet in alle gevallen mogelijk. Het heeft voornamelijk te maken met het onderwerp van uw tekst. Wilt u weten of dit mogelijk is voor uw teksten, dan kunt u hiervoor contact opnemen met één van onze projectmanagers. Ook voor andere vragen of meer informatie kunt u onze medewerkers bellen. Zij staan u graag te woord. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via het offerteformulier of door ons uw document te e-mailen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2017-05-29T07:48:37.8625523Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.