Over ons

Internationaal en ISO-gecertificeerd vertaalbureau Snelvertaler biedt vertaaldiensten in elke talencombinatie en op elk vakgebied. Wij leveren aan uiteenlopende klanten, van particulieren tot multinationals en overheden. Ons vertaalbureau beschikt over deskundige, vriendelijke en meedenkende projectmanagers die ervoor zorgen dat u een hoogwaardige vertaling ontvangt.

De volgende punten geven onze dienstverlening het beste weer:

De kortste levertijd

Onze klanten hebben vaak zo snel mogelijk een vertaling nodig. Onze projectmanagers verzorgen uw vertaling op de kortst mogelijke termijn. Spoedopdrachten zijn geen probleem. In veel gevallen kunnen wij de vertaalde tekst nog dezelfde dag leveren. Dit kan zelfs binnen enkele uren!

Deskundigheid

Wij selecteren exclusief ervaren vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben. Wij zullen voor uw opdracht altijd een vertaler inzetten die gespecialiseerd is in het desbetreffende vakgebied.

Stipt en betrouwbaar

Een gestelde deadline is voor ons heilig. Als wij een afspraak hebben gemaakt, zullen we ons hier in alle gevallen aan houden. U kunt dus rekenen op een tijdige vertaling: als het mogelijk is leveren we zelfs vaak eerder.

Eenvoudig

U stuurt uw document via het kanaal naar keuze: e-mail, fax of via onze website. Binnen het uur sturen wij u een offerte. Met uw toestemming wordt de vertaling gestart. Na levering ontvangt u een factuur met alle specificaties van de opdracht. Makkelijker kan niet.

Lage kosten

Door efficiënt te werken en scherpe prijsafspraken te maken met onze vertalers, kunnen wij de beste prijzen bieden voor hoogstaande kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst. Onze adresgegevens vindt u in het hoofdmenu.

Snelvertaler: snel, vakkundig en betrouwbaar!

2018-04-20T14:24:28.5864173Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.