Over ons

Jesper en Kristina op ons kantoor in Almere

Voor elke taal hebben wij deskundige projectmanagers in huis

Internationaal en ISO-gecertificeerd vertaalbureau Snelvertaler biedt vertaaldiensten in elke talencombinatie en op elk vakgebied. Wij leveren aan uiteenlopende klanten, van particulieren tot multinationals en overheden. Ons vertaalbureau beschikt over deskundige, vriendelijke en meedenkende projectmanagers die ervoor zorgen dat u een hoogwaardige vertaling ontvangt.

De volgende punten geven onze dienstverlening het beste weer:

De kortste levertijd

Onze klanten hebben vaak zo snel mogelijk een vertaling nodig. Onze projectmanagers verzorgen uw vertaling op de kortst mogelijke termijn. Spoedopdrachten zijn geen probleem. In veel gevallen kunnen wij de vertaalde tekst nog dezelfde dag leveren. Dit kan zelfs binnen enkele uren!

Deskundigheid

Wij selecteren exclusief ervaren vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben. Wij zullen voor uw opdracht altijd een vertaler inzetten die gespecialiseerd is in het desbetreffende vakgebied.

Stipt en betrouwbaar

Een gestelde deadline is voor ons heilig. Als wij een afspraak hebben gemaakt, zullen we ons hier in alle gevallen aan houden. U kunt dus rekenen op een tijdige vertaling: als het mogelijk is leveren we zelfs vaak eerder.

Eenvoudig

U stuurt uw document via het kanaal naar keuze: e-mail, fax of via onze website. Binnen het uur sturen wij u een offerte. Met uw toestemming wordt de vertaling gestart. Na levering ontvangt u een factuur met alle specificaties van de opdracht. Makkelijker kan niet.

Lage kosten

Door efficiënt te werken en scherpe prijsafspraken te maken met onze vertalers, kunnen wij de beste prijzen bieden voor hoogstaande kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst. Onze adresgegevens vindt u in het hoofdmenu.

Snelvertaler: snel, vakkundig en betrouwbaar!

2017-12-14T17:21:01.9050863Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.