Duits-Deens vertaalbureau Snelvertaler

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler levert de perfecte Duits – Deense vertaling. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons te vinden als het gaat om het vertalen van werkelijk alle tekstsoorten. En met reden. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met vestigingen in vrijwel alle Europese landen. Dat betekent dat uw vertaalopdracht met zorg behandeld zal worden door ons kantoor in Kopenhagen.

Duits-Deens vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een offerte aan bij één van onze projectmanagers.

Specialisten op alle deelterreinen

Onze projectmanagers sturen een uitgebreid netwerk aan van hooggekwalificeerde vertalers en vertaalsters die Deens als moedertaal hebben en in Denemarken woonachtig zijn. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd op een bepaald deelterrein. Dat betekent dat uw Duitse tekst gegarandeerd in het Deens wordt vertaald door iemand die thuis is in het door u aangegeven onderwerp. Van sport tot politiek, van het koningshuis tot natuur en het klimaat: er is geen onderwerp waar onze vertalers geen ruime ervaring in hebben opgedaan. Zo werken wij bijvoorbeeld met juridische vertalers, literaire vertalers, technische vertalers en medische vertalers.

Niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler vindt dus snel de juiste vertaler voor u als u de perfecte Deense vertaling zoekt. Duur, denkt u? Nee hoor: voor de talencombinatie Duits – Deens rekenen wij een zeer lage woordprijs van slechts € 0,19. Daarmee zijn wij dus niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus. Neemt u dus uw Duitse tekst erbij en rekent u zelf uit wat uw Deense vertaling gaat kosten. Ook kunt u het offerteformulier rechts op deze pagina invullen of uw Duitse document e-mailen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met één van onze projectmanagers. U zult zien: algemeen vertaalbureau Snelvertaler levert de perfecte vertaling, snel en goedkoop.

2017-05-29T07:49:16.2701155Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.