Kosten beëdigde vertaling.

Ook voor een beëdigde vertaling hanteren wij het minimumtarief van € 60,- (excl. btw). Voor een beëdiging geldt daarbij een vaste toeslag van 50%. Deze toeslag is gebaseerd op een aantal factoren. Ten eerste is een beëdigd vertaler een professioneel en hoogopgeleid vertaler, die door een rechtbank beëdigd is. Dit houdt in dat deze vertaling door de rechtbank erkend wordt als een correcte vertaling. Ook wordt een beëdigde vertaling niet per e-mail, maar per reguliere post verzonden. Dit is noodzakelijk, omdat de beëdigde vertaling aan (een kopie van de) brontekst wordt gehecht. Hierbij komen de handtekening en de stempel van de vertaler, plus de verklaring waarin de vertaler vermeldt dat hij de tekst naar beste eer en geweten heeft vertaald. Voor een beëdigde vertaling geldt daarom ook een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent. Simpelweg omdat niet elke vertaler beëdigd is, en omdat de vertaling per post naar uw bedrijf, of uw huisadres wordt gestuurd.

De goedkoopste beëdigde vertaling, zo geregeld

Update: in 2013 hebben wij vierduizend documenten die het meest gevraagd worden door onze klanten opgenomen in onze webwinkel. Door afspraken met onze vertalers voor deze documenten kunt u nu zelf de kosten en levertijd opvragen voor beëdigde vertaling ervan. Door deze zelfbedieningswebwinkel gingen de kosten van een beëdigde vertaling met gemiddeld € 40,00 omlaag.

Zoek nu zelf prijs en levertijd op voor uw document in onze webwinkel.

2017-05-29T07:41:31.6128231Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.