Vertaalbureau Spaans

Vertaalbureau Snelvertaler heeft een grote Spaanse afdeling met meer dan 400 vertalers in Spanje en Zuid-Amerika. Per jaar worden door ons meer dan 12 miljoen woorden tekst omgezet naar het Spaans, veelal vanuit het Engels. Ook voor de combinatie Nederlands-Spaans kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor vrijwel iedere talencombinatie met het Spaans hebben wij een vertaler in ons bestand. Bovendien hebben onze vertalers zich gespecialiseerd op hun eigen vakgebied. Of u nu dus een juridische vertaling voor Mexico nodig heeft, een boek wilt uitbrengen in Argentinië of een medische softwarehandleiding leesbaar wilt maken voor uw zusterbedrijf in Spanje: bij Snelvertaler bent u aan het juiste adres.

Vakgebieden

Vakgebieden en specialisten van vertaalbureau Snelvertaler voor Spaans

Wat uw vakgebied ook is, Snelvertaler vindt de juiste vertaler voor u. Vraag nu een offerte aan!

Onze vertalers zijn stuk voor stuk specialisten. Zij beheersen het Spaans tot in de puntjes en zijn op de hoogte van de laatste veranderingen in de taal. Zo bent u altijd verzekerd van een vertaling in het hedendaags Spaans van het land van uw doel. Omdat wij uitsluitend met moedertaalsprekers werken kunt u een kwaliteitsvertaling verwachten met inachtneming van de lokale variant van het Spaans. Daarnaast hebben veel van onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wij zetten uitsluitend technisch vertaalspecialisten in op onze technische projecten, marketinggerichte vertalers op onze HRM-vertalingen enzovoort. Zij kennen de juiste stijl en het jargon dat bij uw vakgebied hoort en zorgen dat dit ook in de vertaling gewaarborgd blijft.

Wat ons betreft is de vertaling klaar als u tevreden bent. Voor enkele voorbeelden van het werk dat onze Spaanse vertalers gedaan hebben, kunt u hier terecht: Technische vertalingen, een aantal voorbeelden

Contactgegevens

Voor vragen of andere informatie die u niet kunt vinden op de website kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. De projectmanagers van ons vertaalbureau staan u graag te woord. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan uiteraard ook! Dit kunt u doen door ons uw document toe te sturen via de e-mail of door het offerteformulier in te vullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-04-01T10:07:24.2256987Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.