Welkom bij Algemeen Vertaalbureau Snelvertaler

Alle talen, alle vakgebieden, beëdigd vertaalwerk en spoedvertalingen

Levering vindt plaats in Word, PDF, of op papier bij gecertificeerd vertaalwerk.

U kunt kiezen uit drie soorten vertalingen:

1. Normale vertaling - Voor bijna alle teksten de beste keuze. Het resultaat is een direct bruikbare vertaling zonder spel- en grammaticafouten. Negentig procent van onze klanten kiest voor deze optie. Gebruik het offerteformulier voor een scherpe offerte. Of klik op e-mail om een lege e-mail te openen voor het verzenden van uw bestand. Dit is ook de snelste manier om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen.

2. Gecertificeerde vertaling met beëdiging – Voor de belangrijkste teksten. Bijvoorbeeld als uw document beëdigd vertaald moet worden voor gebruik in het officiële circuit. Voor zo’n vertaling is meer tijd nodig en hij wordt geleverd op papier. Daarbij zijn de benodigde stempels voor certificatie wel inbegrepen. Deze optie kiest u vooral bij vertaling van diploma’s, paspoorten, rijbewijzen, ongehuwdverklaringen, overlijdensakten en andere officiële documenten.

3. Goedkope vertaling - Als een lage prijs het belangrijkst is. Kies deze optie bij vertalingen voor intern of eenmalig gebruik. De vertaling wordt dan gemaakt door junior vertalers en nagekeken door professionals. Ga naar www.budgettranslations.com voor de laagste prijs voor uw vertaling.

Voor advies kunt u ons bellen. Onze telefoonnummers vindt u in Contactgegevens.

U vindt onze vertaalbureaus in Amsterdam, Almere, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. U bent altijd welkom.

2017-05-29T08:03:16.6253919Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.