Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Russisch – Nederlands

Het is niet zo dat de Russische en de Nederlandse taal ontzettend veel overeenkomsten hebben of erg op elkaar lijken. Toch hebben beide talen steeds vaker met elkaar te maken. Dat komt echter vooral door de omstandigheden dan door de talen zelf. Waar het Russisch met over de 200 miljoen moedertaal- en tweede taalsprekers een van de grootste talen van de wereld is, valt het Nederlands van ons kleine landje daarbij in het niet. Ook verschilt het cyrillische alfabet van het Russisch behoorlijk van de onze. De enige overeenkomst is dat beide talen tot de Indo-Europese talenfamilie behoren. En juist omdat de talen verder zo weinig gemeen hebben, is het verstandig om in dat geval met professionele en ervaren vertalers te werken. Vertaalbureau Snelvertaler is uitstekend geschikt om vertalingen te verzorgen vanuit het Russisch naar het Nederlands. Niet alleen hebben we met beide talen reeds jarenlang ervaring; ook kunnen we door ons grote netwerk de juiste vertaler voor uw vertaalopdracht selecteren.

Vertalers met vakkennis

Vertaalbureau Snelvertaler heeft in de loop der jaren ontzettend veel ervaring en contacten opgedaan. Hierdoor hebben we vertalers over de gehele wereld voor ons werken. Doordat we zo'n uitgebreid netwerk hebben opgebouwd in de afgelopen jaren, kunnen we altijd een vertaler vinden die bij uitstek geschikt is voor uw klus. Zo hebben wij bijvoorbeeld als uitgangspunt dat een vertaler altijd de doeltaal als moedertaal spreekt. Natuurlijk zal de vertaler zowel het Russisch als het Nederlands perfect beheersen, maar door de taal waarnaar er vertaald moet worden als moedertaal te hebben, heeft de vertaler de juiste talenkennis in huis. Ook zorgen wij er altijd voor dat onze vertalers kennis van zaken hebben. De meeste vertalers hebben zich namelijk gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zijn er vertalers die vooral toeristische teksten vertalen, maar ook vertalers die zich met name bezig houden met financiële teksten of technische beschrijvingen. Voor elk vakgebied heeft Snelvertaler een gespecialiseerde vertaler beschikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op met een van onze projectmanagers. Wanneer u vrijblijvend een offerte aan wil vragen, kunt u ons e-mailen. Stuur een mail met de te vertalen tekst naar ons toe, of vul het offerteformulier in en u krijgt geheel vrijblijvend een offerte van ons.

2019-11-04T11:44:41.8533826Z
Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Leo Kok een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.