Scriptie vertalen

Wij helpen u graag verder met een correctie of vertaling van uw scriptie

Wij vertalen of corrigeren graag uw scriptie voor u

U heeft voor het afronden van uw bachelor of master een scriptie geschreven. Zo’n scriptie is het eindproduct van alle kennis die tijdens de studie opgedaan is. In sommige gevallen is het nodig dat de scriptie in een andere taal dan uw moedertaal geschreven wordt. De academische wereld is immers steeds internationaler aan het worden. Als u uw scriptie wilt publiceren of in het bedrijfsleven wilt gebruiken, is het daarom belangrijk dat dit foutloos vertaald wordt. Het is tenslotte uw visitekaartje. U kunt er dan voor kiezen om een vertaalbureau hierbij te laten helpen. Snelvertaler kan u op twee manieren van dienst zijn. Wanneer u de scriptie zelf in de vereiste taal schrijft, kunt u een correctie van de tekst door ons laten verzorgen. U kunt er ook voor kiezen de scriptie te schrijven in uw moedertaal en deze door ons in het geheel te laten vertalen. Soms is er alleen een vertaling van de samenvatting nodig. Uiteraard kunnen we u daarbij ook verder helpen indien u ons die samenvatting kunt aanleveren.

Onze diensten

Wij werken samen met vertalers die ervaring hebben met het vertalen en/of nakijken van scripties. Omdat scripties over veel uiteenlopende onderwerpen geschreven worden, houden we altijd rekening met de specialisatie van de vertaler. Op die manier kunt u ervan uitgaan dat de voorkomende terminologie in uw scriptie goed omgezet wordt, of het nu een technisch of een commercieel onderwerp betreft. Onze vertalers zijn daarnaast ook moedertaalsprekers van de doeltaal.

2017-05-29T12:37:42.1710410Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.