Een technische vertaling

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in technische vertalingen. Voor talrijke ondernemingen en particulieren hebben wij technische documenten professioneel vertaald. U kunt bij ons terecht met elk soort tekst. Is het een onderzoeksrapport of een technische handleiding? Snelvertaler draait er zijn hand niet voor om. Omdat wij uitsluitend samenwerken met technische vertalers die de doeltaal van de vertaling als moedertaal hebben, krijgt u altijd een kwaliteitsvertaling.

Scherpe prijzen

Bij vertaalbureau Snelvertaler vindt u de voordeligste tarieven. Onder het kopje Prijzen in het menu kunt u onze prijzen bekijken. Wanneer u de brontaal aangeeft, ziet u vanzelf de kosten voor het vertalen naar verschillende talen. Vanwege ons vaste vertalerbestand, onze goede band met de vertalers en onze marktkennis, bieden wij u te allen tijde een scherpe prijs. Deze is vaak een stuk goedkoper dan bij de concurrent.

Snel en van kwaliteit

Als u uw vertalingen laat verzorgen door ons vertaalbureau heeft u de tekst op korte termijn in uw inbox. Er wordt namelijk ook in de avond en ’s weekends aan uw vertaling gewerkt. Tevens selecteren wij enkel technische vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben. Zij hebben allen jarenlange ervaring met technische teksten.

Meer informatie

U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen door ons het te vertalen document te e-mailen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Als u er niet uitkomt, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord.

2017-05-29T07:45:19.9246771Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo van EUATC en VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo