Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Snelheid van afhandeling

Als u een offerte aanvraagt via een e-mail naar ons algemene e-mailadres of via het offerteformulier op onze website dan wordt deze doorgaans binnen ongeveer een uur beantwoord.

Heeft u een spoedaanvraag? Bel ons gerust op.

Wij maken onze naam waar. E-mail ons voor snelheid én kwaliteit!

Bij grotere vertaalprojecten is het soms lastig om snel een woordentelling te doen, teneinde de juiste prijs te bepalen. In dat geval ontvangt u van ons bericht dat wij ermee bezig zijn. Vooral documenten die zijn gescand, PDF-bestanden of HTML-bestanden en bijvoorbeeld XML of Open Office bestanden nemen altijd wat tijd in beslag. Omdat wij bij het bepalen van de prijs rekening houden met de hoeveelheid herhalingen in de tekst, is het de moeite waard om even te wachten.

En als het echt niet kan wachten, belt u dan even. Vaak is het mogelijk om een kleine maar urgente vertaling snel tussendoor te doen. Wij maken onze naam niet alleen waar bij het vertalen zelf, maar ook bij het maken van een offerte.

Er komen dagelijks ongeveer 100 aanvragen voor een vertaling bij ons binnen. Zowel de vertalers als de projectmanagers werken onder hoge druk en bij een piekbelasting van meer dan 150 opdrachten op een dag kan het zijn dat de wachttijd voor een offerte iets oploopt. Maar dat komt weinig voor en in dat geval krijgt u een bericht van ons dat er vertraging is. U hoeft in dat geval alleen maar af te wachten. Uw vertaalopdracht wordt vanzelf in behandeling genomen door uw vaste team. En ook daar geldt: belt u ons even als uw vertaling eigenlijk niet kan wachten.

2019-11-08T14:42:44.8028664Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.