Een spoedvertaling

Afbeelding van een liggende klok

Ook spoedvertalingen verzorgen we graag voor u.

U heeft haast, maar wilt wel een vertaling van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherp tarief? Uw deadline maken wij graag tot onze zorg. Snelvertaler maakt iedere dag zijn bedrijfsnaam waar door spoedvertalingen te leveren aan bedrijven en particulieren. Wij verzorgen zowel beëdigde als niet-beëdigde spoedvertalingen in alle denkbare talencombinaties. Ons uitgangspunt hierbij is eenvoudig: niets is onmogelijk.

Of het nu gaat om bedrijfspresentaties, aanbestedingsdocumenten, technische handleidingen, persberichten, cv's, notariële aktes of diploma’s; dankzij ons uitgebreide internationale bestand van ervaren vertalers, kunnen wij altijd een doorgewinterde specialist voor uw tekst inzetten. Als de situatie erom vraagt, werken onze vertalers in de avonduren of het weekend voor u door. Ook bij spoedvertalingen staat een goede kwaliteit voorop.

Naast het afleveren van korte spoedvertalingen, zijn wij in staat om omvangrijke projecten binnen een kort tijdsbestek succesvol af te ronden door meerdere vertalers in te zetten. Onderling hebben onze vertalers dan contact over de gebruikte terminologie en stijl om zo de consistentie in de vertaling te waarborgen.

American Translators Association LogoLogo van EUATC en VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo