Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Supersnel vertalen

Spoedvertalingen vormen sinds de oprichting van ons vertaalbureau onze specialiteit.

Wij maken onze naam waar. E-mail ons voor snelheid én kwaliteit!

Uw vertaling kan veel sneller klaar zijn als u uw spoedvertaling bij ons vertaalbureau plaatst. Snelle levering is altijd gegarandeerd. Onze vertalers zijn woonachtig in bijna alle landen van de wereld en kunnen ook aan uw vertaling werken als het in ons land nacht is. Omdat de vertalers in het land wonen waar de doeltaal gesproken wordt, krijgt u ook een kwalitatief betere vertaling.

Soms is er sprake van nog grotere spoed. U hebt bijvoorbeeld een persbericht geschreven dat over drie uur vertaald moet zijn voor aanlevering aan de persdienst. In zo’n geval kunnen wij de vertaling op zeer korte termijn inplannen. Dat betekent eigenlijk dat onze vertalers al het andere werk even terzijde schuiven en onmiddellijk aan de vertaling beginnen. Alles is er dan op gericht om de vertaling zo snel als menselijk mogelijk bij u te krijgen. Speciaal daarvoor beschikken wij bijvoorbeeld ook over dubbele internetverbindingen om er voor te zorgen dat falende techniek geen roet in eten gooit.

Grote projecten met ‘onmogelijke’ deadlines

Als het gaat om een grote hoeveelheid tekst met een korte deadline, zoals 400 pagina’s in vier dagen, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij splitsen dan de tekst over meerdere vertalers. Op deze manier hebben wij vertaalprojecten gerealiseerd binnen deadlines die door collega-vertaalbureaus als onmogelijk bestempeld worden. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten!

2019-11-08T14:41:55.6149481Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.