Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Taalidentificatie

Als u wilt weten in welke taal een document is opgesteld, maak dan gebruik van onze taalidentificatieservice. Wij kunnen uw gesproken of geschreven tekst voorleggen aan ons netwerk van meer dan 4.200 vertalers en tolken wereldwijd.

scribbles

Soms zien we het meteen ... maar vaak moeten we experts inschakelen.

Geschreven tekst

Maak met uw smartphone een scherpe foto van de tekst waarvan u de taal wilt vaststellen. Stuur deze per e-mail of het offerteformulier op naar onze projectmanagers.

Gesproken tekst

Maak een geluidsopname van de gesproken tekst en verzend deze per e-mail.

Vertrouwelijkheid

Onze vertalers en tolken zijn gebonden aan geheimhouding. Het beeld- of geluidsfragment wordt binnen twee dagen na identificatie vernietigd. Als u besluit tot het laten vertalen of transcriberen van de tekst, dan wordt de tekst en de vertaling ervan in een beveiligde database opgeslagen tot de factuur is voldaan.

2019-11-11T08:26:43.7867702Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar www.vertaaldocument.nl.
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.