Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Welke talen biedt Snelvertaler aan ter vertaling?

Als allround en ervaren vertaalbureau hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met het vertalen van eigenlijk wel elke taal die gesproken wordt op deze wereld. Echter zijn er een aantal talen die vaak terugkeren omdat deze door een groot deel van de wereldbevolking als moedertaal of tweede taal worden gesproken.

De grote vijf

Met meer vraag komt er natuurlijk ook meer aanbod, wij hebben dan ook een aantal talen waarin wij super gespecialiseerd zijn. Dit houdt in dat wij in die talen op elke vakgebied wel een vertaler in dienst hebben en wij dus ook snel kunnen schakelen in geval van een spoedvertaling of een project met een korte doorlooptijd.

Deze talen zijn:

Zijn dit alle talen die jullie als vertaalbureau vertalen?

Globe met vlaggen

Vertaalbureau Snelvertaler heeft aantoonbare ervaring in alle talen.

U kunt bij ons vertaalbureau terecht voor vertalingen in vrijwel alle talen. Voor bijna elke talencombinatie hebben wij professionele vertalers in ons bestand. Mocht de talencombinatie erg uniek zijn of mocht er geen vertaler beschikbaar zijn, dan bieden wij een andere oplossing aan, bijvoorbeeld een tussenvertaling. Dit betekent dat uw tekst naar de doeltaal omgezet wordt via een andere taal. Bijvoorbeeld eerst van het Japans naar het Engels en dan van het Engels naar het Kwarshi, omdat er geen vertalers beschikbaar zijn die direct van Japans naar Kwarshi vertalen.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.