Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Technisch vertaalwerk snel geleverd

Technisch Vertaalbureau Snelvertaler Amsterdam

Snelvertaler is thuis in een groot scala aan technische onderwerpen.

Snel de juiste vertaling van een technische tekst bij u in de buurt? Dan bent u bij het Amsterdamse vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Al onze vertalers beschikken over specifieke kennis van het te vertalen onderwerp en zijn bovendien gediplomeerd vertaler. In ons kantoor in het centrum van Amsterdam zitten ervaren medewerkers klaar om u van een prijsopgave te voorzien. U kunt ze bellen op 020-369 74 12.

Ook kunt u ons uw document e-mailen of het offerteformulier rechts op uw scherm invullen. Dan brengen wij snel een scherpe offerte voor uw vertaling uit. Bouwtekeningen, handleidingen, veiligheidsvoorschriften, elektrotechnische schema’s: hoe ingewikkeld uw tekst ook is, onze vertalers weten er raad mee.

Ruime ervaring in technische vertalingen

Vertaalbureau Snelvertaler beschikt over een grote klantenkring. Hierdoor hebben wij ruime ervaring opgedaan in het vertalen van alle soorten technische teksten. Omdat dit ervaringsgebied zo breed en omvangrijk is, hebben wij onze vertalers ingedeeld in teams die gespecialiseerd zijn in de volgende deelgebieden:

Contact

Jaarlijks vertalen wij over al deze onderwerpen miljoenen woorden. Ook als uw deelgebied niet in bovenstaande lijst staat kunnen wij een passende vertaler voor u vinden. Door onze ervaring en de technische achtergrond van onze vertalers bieden wij snelle kwaliteitsvertalingen tegen een scherpe prijs. Ook voor u? Belt u dan met 020-369 74 12 of stuur ons een e-mail. Dan leveren wij u zo snel mogelijk een gratis, vrijblijvende offerte. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie en vragen.

2019-11-11T09:36:27.6978750Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.