Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Ons technisch vertaalbureau Den Haag

Technisch Vertaalbureau Snelvertaler Den Haag

Onze technisch specialisten beantwoorden graag uw vragen.

Voor het vertalen van uw technische documenten haalt u het liefst een specialist in huis. Technisch vertaalbureau in Den Haag begrijpt deze behoefte en schakelt daarom alleen specialisten in voor het vertalen van uw technische teksten. Als u een bouwtekening, een handleiding voor machines of een veiligheidsdatablad wilt laten vertalen, is het fijn dat de vertaler ook zelf technisch onderlegd is. Een ervaren technisch specialist begrijpt immers hoe specifieke onderdelen in elkaar steken en begrijpt hoe een tekst overgebracht moet worden op de sprekers van de taal waarnaar uw document vertaald moet worden.

U kunt uw document naar ons mailen. Onze projectmanagers sturen u dan zo snel mogelijk gratis een offerte.

Onze ervaringsgebieden

Het technisch ervaringsgebied is een erg breed vakgebied. Daarom hebben we onze vertalers beoordeeld en ingedeeld bij bepaalde deelgebieden. Deze werkwijze heeft zich al tien jaar bewezen en zorgt ervoor dat uw specifieke tekst zo snel mogelijk naar de juiste, ervaren vertaler wordt gestuurd en weer wordt geretourneerd. Een greep uit de deelonderwerpen waarin wij jaarlijks miljoenen woorden vertalen:

Contact

Ook als uw vakgebied niet in de bovenstaande lijst staat kunnen wij ongetwijfeld een passende vertaler voor u vinden. Onze vertalers vertalen binnen de meest uiteenlopende talencombinaties. Vanwege hun ervaring en de technische achtergrond kunnen we hoge kwaliteit garanderen tegen een scherpe prijs. Op ons kantoor in Den Haag staan onze medewerkers voor u klaar om u meer informatie te verstrekken of u van een prijsopgave te voorzien. Voor een offerte kunt u bellen naar: 070-569 00 08, een mail sturen of het offerteformulier rechts van uw scherm invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

2019-11-11T09:48:19.5903620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.