Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Technische vertalingen in Eindhoven

Technisch vertaalbureau Snelvertaler Eindhoven

Mail uw projectmanager voor vragen of een offerte.

Het vertalen van technische documenten vergt niet alleen uitstekende vertalers, het is ook prettig als deze vertalers zelf affiniteit hebben met de technische wereld. Technische documenten worden vaak in complexe vormen aangeleverd en dan is het fijn dat een specialist hiermee aan de slag kan, om ervoor te zorgen dat de authenticiteit van het document gewaarborgd blijft. De vertalers van technisch vertaalbureau Snelvertaler in Eindhoven houden rekening met de nationaliteit van de taal waarnaar het document vertaald moet worden en begrijpen hoe specifieke onderdelen in elkaar steken. Wij bieden meer dan 150 talencombinaties aan, voor meer informatie kunt u ons Ons talenaanbod bekijken.

Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie kunt u ons mailen of bellen via: 085-111 02 37.

Deelgebieden

Het technisch vakgebied is erg groot en uitgebreid. Elke professionele vertaler van Snelvertaler heeft zijn eigen deelspecialisatie, zodat alleen de beste mensen met de juiste kennis aan uw document werken. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende deelgebieden waarin onze vertalers zich gespecialiseerd hebben:

Staat uw deelgebied er niet tussen? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij vinden ongetwijfeld de juiste vertaler voor u.

Contact

Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u ons het beste even bellen. Het telefoonnummer van ons kantoor in Eindhoven is: 085-111 02 37. Voor het aanvragen van een offerte kunt u het offerteformulier rechts op uw scherm invullen, of ons een e-mail sturen. Stuur uw document dan mee, vermeldt de gewenste talencombinatie en retourdatum voor uw tekst. Onze projectmanagers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave.

2019-11-11T09:43:00.2223620Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.