Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Technische vertalingen naar het Duits

In goede handen bij vertaalbureau Schnellübersetzer

Vraag nu gratis een offerte aan voor uw technische vertaling.

Vraag nu gratis een offerte aan voor uw technische vertaling.

Vertaalbureau Snelvertaler in Wenen is gespecialiseerd in het vertalen van technische vakteksten. Voor technische vertalingen zetten wij uitsluitend gekwalificeerde moedertaalsprekers in die ervaren zijn in het vakgebied waarop uw vertaling betrekking heeft. Onze vertalers zijn vaak al werkzaam geweest als ingenieur, technicus of programmeur, waardoor zij kunnen bogen op een brede technische vakkennis, die onmisbaar is voor het afleveren van een onberispelijke technische vertaling.

Wij leveren uw technische vertalingen binnen de kortst mogelijke termijn en tegen concurrerende tarieven. Onze projectmanagers zien daarbij toe op een heldere afronding van de opdracht. Ook voor vragen kunt u altijd bij hen terecht.

Onze projectmanagers in Wenen kunt u telefonisch bereiken op +43 1 939 20 16. Natuurlijk kunt u voor een technische vertaling naar het Duits ook gewoon onze vertaalbureaus in Nederland bellen.

2020-04-02T12:35:29.4881372Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.