Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Technische vertalingen naar alle talen

Oculair

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt alle soorten technische vertalingen.

Voor uw technische vertaling selecteren wij hooggekwalificeerde vertalers die gespecialiseerd zijn in het desbetreffende vakgebied. Tevens spreken zij de brontaal op hoog niveau en is de doeltaal hun moedertaal. Voor elke specialisatie hebben wij de juiste vertaler. Zo worden softwareteksten omgezet door een vertaler die gespecialiseerd is in software. De vertaler vertaalt het document overeenstemmend met de brontekst en indien mogelijk in hetzelfde formaat als de brontekst. Zo is het direct bruikbaar voor u.

Ons technisch vertaalbureau

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt alle soorten technische vertalingen.

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt alle soorten technische vertalingen.

U kunt bij ons terecht voor technische vertalingen van en naar alle talen. Naast software, IT, hardware, elektronica, elektrotechniek, mechanica, audiotechniek, autotechniek en telecommunicatie kan ons vertaalbureau ook voorzien in vertalingen van andere technieken. Voor iedere techniek selecteren wij een vertaler die specialist is in het onderwerp.

Uw tekst is bij ons in goede handen

Wij garanderen een snelle doorlooptijd en een professioneel eindresultaat. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons direct een e-mail met de teksten sturen of het offerteformulier invullen. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder.

2019-11-11T08:22:53.0170738Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.