Agriculturele teksten vertalen

We vertalen ook graag uw agriculturele tekst

We vertalen ook graag uw agriculturele tekst

Niemand hoeft Nederlanders te vertellen hoe belangrijk agricultuur is. Al sinds mensenheugenis is ons land groot in landbouw. Nederland is een voorloper op dit gebied en om concurrerend te blijven wordt dan ook veel gekeken naar de wereldmarkt. Om kennis of producten uit te wisselen is het noodzakelijk om voorbij de landsgrenzen te kijken. In veel gevallen, ook vanwege Europese wetgeving, is een vertaling daarbij nodig. Ons vertaalbureau kan u hiermee van dienst zijn.

Onze specialisatie

Wij weten als geen ander dat agrarische vertalingen binnen een uniek vakgebied vallen. Zo is het niet mogelijk om één agrarische vertaler in te schakelen voor alle teksten op dit gebied: een wetenschappelijk onderzoek over bestrijdingsmiddelen vereist een andere expertise en een ander taalgebruik dan een folder voor nieuwe versnipperaars. Wij zijn hier dankzij vele jaren ervaring perfect op ingespeeld. Zo werken wij alleen samen met vertalers die gespecialiseerd zijn op het juiste deelgebied van de agricultuur. Onze vertalers hebben een studie gedaan in dit vakgebied of hebben werkervaring in een agrarische branche. Deze vertalers hebben al een jarenlange ervaring met vertalen voordat ze met ons gingen samenwerken, ervaring die verder is uitgekristalliseerd bij ons. U kunt er daarom van uitgaan dat de voorkomende terminologie in uw tekst op de juiste wijze vertaald zal worden, volgens de laatste ontwikkelingen in de branche. Omdat we tot slot alleen met moedertaalsprekers van de doeltaal samenwerken, kunnen wij u een vertaling van goede kwaliteit garanderen. Dat is de reden dat klanten in de agrarische sector ons steeds weten te vinden. Op verzoek leveren we u dan ook graag referenties aan.

Alle talen

Wij kunnen u met de vertaling van elke soort agriculturele tekst van dienst zijn, of dit nu een persbericht over uw nieuwe emissiearme stalvloer is of een handleiding voor het gebruik van een kas. Met elke gewenste talencombinatie kunnen wij u helpen.

2017-08-23T13:41:04.2115992Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.