Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaling van teksten over biochemie

Wij helpen u graag verder met een vertaling van teksten over de biochemie

U kunt bij ons terecht voor een vertaling van teksten over de biochemie

De biochemie is een tak van de natuurwetenschappen, waartoe ook biologie en de studie van levenloze materie behoort. De biochemie bestudeert de chemische processen die voorkomen in levende organismen of daarmee te maken hebben. Het is een erg gespecialiseerd onderwerp, omdat het te maken heeft met biologie, chemie en medicijnen. Wanneer u een vertaling van een tekst nodig heeft die over de biochemie gaat, zorgen wij ervoor dat deze vertaling gedaan wordt door een vertaler die hier ervaring mee heeft. Onze vertalers hebben altijd een opleiding genoten in het onderwerp dat ze vertalen. Door deze eisen aan onze vertalers te stellen, kunnen wij u een vertaling van een goede kwaliteit beloven. Bovendien zijn onze vertalers uitsluitend moedertaalsprekers van de doeltaal.

Contact

Wij kunnen u met vrijwel elke talencombinatie van dienst zijn. Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, vragen wij u vriendelijk ons uw document te e-mailen. U kunt dan een offerte verwachten waarin u de prijs en de levertijd vermeld staan. Aarzelt u vooral ook niet om ons even te bellen bij vragen.

2019-11-08T15:57:01.0614477Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.