Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Teksten over chemie vertalen

Teksten uit de chemie vertalen we ook graag voor u

Teksten uit de chemie vertalen we ook graag voor u

In Nederland zijn er veel chemische productlocaties die onderdeel uitmaken van internationale chemiebedrijven. Deze bedrijven kunnen toegespitst zijn op voeding en gezondheid, maar bijvoorbeeld ook op energie. Doordat deze bedrijven internationaal georiënteerd zijn, is contact met het buitenland onmisbaar. Nieuwe ontdekkingen worden hierbij kenbaar gemaakt of producten worden geëxporteerd. Bij deze contacten is een vertaling soms benodigd. Vertaalbureau Snelvertaler helpt u hier graag verder mee.

Onze gespecialiseerde vertalers

Omdat de chemie hooggespecialiseerd is, zetten we bij Snelvertaler alleen vertalers in die een wetenschappelijke achtergrond hebben. Dit kan bijvoorbeeld een studie of werkervaring in de betreffende branche zijn. De chemie bestrijkt meerdere disciplines, bijvoorbeeld de fysica en de biologie. Voor het vertalen van een brochure over de toekomstplannen voor windenergie selecteren wij daarom ook een andere vertaler dan voor het vertalen van een veiligheidsblad. Het is immers belangrijk dat alle voorkomende terminologie en data op de juiste wijze wordt omgezet. De kleinste fout kan in dit vakgebied de grootste gevolgen hebben. Daarnaast hebben de vertalers met wie wij samenwerken al ruime ervaring met het vertalen. Tot slot zijn al onze vertalers moedertaalspreker van de doeltaal. Wij kunnen u daarom een vertaling van goede kwaliteit retour leveren.

Contact

Wanneer u een aanvraag voor ons heeft, aarzelt u dan vooral niet contact met ons op te nemen. Wij kunnen u met elke gewenste talencombinatie van dienst zijn. Voor een vrijblijvende offerte kunt u uw te vertalen tekst per e-mailnaar ons toesturen. Onze projectmanagers sturen u dan de prijs en levertijd van de vertaling, samen met nog wat aanvullende informatie. Bij vragen kunt u ook gerust even bellen.

2019-11-08T15:57:51.2204631Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.