Hanteert Snelvertaler kortingen?

In sommige gevallen is het mogelijk om van ons reguliere tarief af te wijken en een korting aan te bieden. Een voorwaarde is dan in de eerste plaats dat het gaat om een redelijk gangbare talencombinatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nederlands-Engels, Nederlands - Duits of Engels – Frans. Daarnaast is het van belang dat de deadline ruim is, zodat we voldoende tijd hebben om de vertaling voor u uit te zetten. In het geval van een spoedopdracht is een gereduceerd tarief helaas niet mogelijk.

Vaak en veel vertalen

Snelvertaler hanteert voornamelijk kortingen wanneer het gaat om zeer grote teksten zonder een te specialistische aard. Bijvoorbeeld een opdracht van tienduizenden woorden waarbij we ruim de tijd mogen nemen om deze te vertalen. Uiteraard is hierbij overleg altijd mogelijk. Ook zijn er vaste-klantenkortingen bespreekbaar. Indien u vaker bij ons terugkomt met vertaalopdrachten en de opdrachten niet te complex zijn, kunnen wij u zo’n korting aanbieden. Wij zien hiervoor graag eerst de documenten in.

Goedkopere vertaling

Mocht u op zoek zijn naar een vertaling waarbij de prijs belangrijker is dan de kwaliteit, dan verwijzen wij u graag door naar onze dochteronderneming Budgettranslations. Op de website van dit goedkope vertaalbureau vindt u meer informatie over goedkoop vertalen met een redelijk kwaliteitsniveau. Hier wordt gewerkt met junior vertalers. Bent u echter op zoek naar een kwalitatief hoogstaande vertaling, dan adviseren wij u de offerte via Snelvertaler aan te vragen.

2016-02-18T14:21:00.5018639Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.