Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Turks – Nederlands

Het Turks en het Nederlands zijn talen die vaak en op diverse manieren met elkaar te maken krijgen. Allereerst is het natuurlijk zo dat een gedeelte van de Nederlandse bevolking Turks als moedertaal heeft en dat ook gebruikt. Bovendien is Turkije met haar zonnige klimaat en prachtige stranden een enorme trekpleister voor Nederlandse toeristen. Tot slot zijn de politieke en zakelijke betrekkingen tussen beide landen behoorlijk sterk. Wanneer u op zoek bent naar een vertaalbureau dat uw teksten van het Turks naar het Nederlands kan vertalen, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. We hebben namelijk al jarenlange ervaring mee.

Voor ieder onderwerp de juiste vertaler

Vertaalbureau Turks-Nederlands Snelvertaler

Ook vertalingen Turks - Nederlands kunnen wij voor u verzorgen.

Ons vertaalbureau gaat een stapje verder dan vele andere bureaus. Doordat wij al jarenlang actief zijn op de vertaalmarkt, hebben we intussen een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd met vertalers, die allemaal een ander specialisme hebben. Dit specialisme betreft niet alleen de talen waarin vertalers actief zijn, maar ook de verscheidene vakgebieden. Snelvertaler stelt twee belangrijke eisen aan de vertalers die voor hen aan de slag gaan. Allereerst dient de vertaler de doeltaal als moedertaal te hebben. Uw document zal dus door een Nederlandse moedertaalspreker vanuit het Turks naar het Nederlands vertaald worden. Die vertaler heeft uiteraard ook een uitstekende kennis van het Turks. De tweede eis is dat de vertaler verstand van het onderwerp heeft. Alle vertalers die voor ons werken, zijn gespecialiseerd op een bepaald vakgebied. Zo kunt u bij ons terecht voor medische of juridische vertalingen, maar ook voor vertalingen over bijvoorbeeld cultuur.

Onze projectmanagers staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze projectmanagers. Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kunt u doen door het te vertalen document naar ons te e-mailen, of door het offerteformulier op deze website in te vullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-11-04T11:47:07.5521956Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.