Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertalingen van en naar het Turks

Turks vertaalbureau Snelvertaler voor uw Turkse en Koerdische vertalingen

Snelvertaler helpt u graag verder met uw Turkse vertalingen.

Het Turks behoort met zijn circa 80 miljoen sprekers tot een van de grotere talen in de wereld. Behalve in Turkije en Cyprus is het Turks ook de officiële taal in delen van Macedonië, Roemenië en Kosovo. In Nederland is de Turkse taal tegenwoordig ook goed vertegenwoordigd. Vertaalbureau Snelvertaler ontvangt dan ook dagelijks vele aanvragen voor Turkse vertalingen. Daarom heeft ons vertaalbureau zich gespecialiseerd in vertalingen van Turkse teksten. Het gaat daarbij zowel om vertalingen vanuit het Turks naar bijna iedere mogelijke vreemde taal, als om vertalingen vanuit een vreemde taal naar het Turks.

Regelmatig ontvangen wij aanvragen voor het vertalen van diploma's, oorkondes, contracten en juridische documenten. Dit betreft vaak beëdigde vertalingen van en naar het Turks. Dienstverlening op maat is de kern van onze aanpak, wat tot hoge klanttevredenheid leidt.

Offerteaanvraag

Met het offerteformulier kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen voor een Turkse vertaling. Het doorlopen van het offerteformulier gaat in enkele stappen:

Als u meerdere bestanden tegelijk naar het Turks wilt laten vertalen, dan kunt u uw teksten ook direct naar ons versturen. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? U kunt ook direct contact opnemen met ons vertaalbureau Turks. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2019-11-08T14:22:15.0559040Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.