Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Manager Landenteam NL Vertaalbranche

Ben jij iemand die de verbinding zoekt en aangaat met de medewerkers en op managementniveau, zowel op inhoud als op de relatie? Heb je daarnaast ook nog eens leidinggevende kwaliteiten en haal en breng jij energie uit het voeren van commercie? Lees snel verder, wij zoeken jou!

Dit ga je doen

Je geeft op inspirerende wijze operationeel leiding aan het Nederlandse team dat bestaat uit Project Managers, Account Managers en een Language Engineering Specialist. Je fungeert tevens als coach op commercieel, vaktechnisch en klantmanagementniveau. Daarnaast ben je actief met salesmanagementtaken om de groeidoelstellingen van Snelvertaler te realiseren.

Dit verwachten wij van jou

Dit mag je van ons verwachten

Over Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler, internationaal onderdeel van Fasttranslator en daarmee een van de grootste vertaalbureaus in Europa, werkt vanuit diverse kantoren in Europa. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit vertaalwerk. Die kwaliteit bereiken we door ons enthousiaste team van projectmanagers en accountmanagers. Ons klantenbestand is net zo divers als ons team en dat maakt het werken bij Snelvertaler leuk en verrassend.

Meer weten en solliciteren

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren en zou je graag met ons willen kennismaken? Neem dan gerust contact op met Jos Fuchs, Sr. Manager Operations, telefoonnummer 06-407 658 00, jos.fuchs@fasttranslator.com of met Jeffrey Vreugdenhil, HR Manager, telefoonnummer 06-154 413 48, jeffrey.vreugdenhil@fasttranslator.com.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar https://www.vertaaldocument.nl
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.