Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Marketing Technologist in de vertaalbranche

Ben jij óók iemand die de lat hoog legt? Wij zijn niet alleen één van Europa’s grootste, maar ook de snelste, meest vakkundige en betrouwbaarste in de vertaalindustrie. Ben jij commercieel, signaleer jij kansen in de markt en wil je meebouwen aan de toekomst door onze professionele marketing naar een hoger niveau te brengen? In deze zelfstandige, afwisselende functie heb je veel contact met diverse lagen binnen en buiten de organisatie. Jouw expertise moet ervoor zorgen dat wij nóg zichtbaarder worden en er indirect voor zorgen dat de groeidoelstellingen worden behaald!

Dit ga je doen

Je werkt met Adwords, waarbij je controle houdt op advertenties, fouten en conversies. Je doet SEO- en SEA-werkzaamheden waarbij je samen met sprekers van doeltalen van al onze websites werkt, zowel uitvoerend als coördinerend. Je houdt je bezig met websitemanagement en Social Media onderhoud. Denk hierbij aan het structureren en uitvoeren van onderhoud aan alle websites van Snelvertaler. Je bent analytisch en ICT technisch onderlegd. Je wordt niet afgeschrikt door data-analyses en het werken met analytische tools. Daarnaast zijn er nog diverse offline marketingwerkzaamheden zoals bewaking van het gebruik van de juiste huisstijlen en het ontwikkelen van brochures en andere fysieke marketingmaterialen. Je bereidt de externe marketingactiviteiten voor en voert ze uit. Denk hierbij aan beurzen, persberichten en nieuwsbrieven. Je houdt je bezig met planning en productie op de meer traditionele marketingkanalen.

Dit verwachten wij van jou

Dit mag je van ons verwachten

Over Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler, internationaal onderdeel van Fasttranslator en daarmee een van de grootste vertaalbureaus in Europa, werkt vanuit diverse kantoren in Europa. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit vertaalwerk. Die kwaliteit bereiken we door ons enthousiaste team van projectmanagers en accountmanagers. Ons klantenbestand is net zo divers als ons team en dat maakt het werken bij Snelvertaler leuk en verrassend.

Meer weten en solliciteren

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren en zou je graag met ons willen kennismaken? Neem dan gerust contact op met Jeffrey Vreugdenhil, HR Manager, telefoonnummer 06-154 413 48, jeffrey.vreugdenhil@fasttranslator.com.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 46 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.