Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Procurement Assistant Vertaalbranche (Part-time)

Je hoeft geen beëdigd vertaler te zijn om bij Snelvertaler te komen werken! Ben jij een generalist als het gaat om administratieve processen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Dit ga je doen

Je bent als Procurement Assistant verantwoordelijk voor correcte data-entry. Je beheert het complete vertalersbestand. Je hebt daarbij veel contact met vertalers wereldwijd!

Je voert bijvoorbeeld de NAW-gegevens, diploma’s, beschikbaarheid en specialisaties van de vertaler in ons systeem in. Je signaleert of de vertaler betrouwbaar, opgeleid en beëdigd is, en je draagt zorg voor een juiste klachtenregistratie. Jouw werk is van essentieel belang voor de Project Managers en het proces van vertalerselectie. Indirect ben je een niet te missen schakel om onze groeidoelstellingen te realiseren.

Dit verwachten wij van jou

Dit mag je van ons verwachten

Over Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler, internationaal onderdeel van Fasttranslator en daarmee een van de grootste vertaalbureaus in Europa, werkt vanuit diverse kantoren in Europa. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit vertaalwerk. Die kwaliteit bereiken we door ons enthousiaste team van projectmanagers en accountmanagers. Ons klantenbestand is net zo divers als ons team en dat maakt het werken bij Snelvertaler leuk en verrassend.

Meer weten en solliciteren

Hebben wij jou met bovenstaande tekst weten te enthousiasmeren en zou je graag met ons willen kennismaken. Neem dan gerust contact op met Jeffrey Vreugdenhil, HR Manager.

E-mail: jeffrey.vreugdenhil@fasttranslator.com, telefoonnummer: 06-154 413 48.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 46 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.