Vakgebied: finance

Financieel Vertaalbureau

Financieel vertaalwerk voor een redelijke prijs.

Sinds 2001 hebben wij op het gebied van financiële vertalingen veel ervaring opgedaan. Elke dag weer ontvangen wij analistenrapporten die snel naar het Engels vertaald moeten worden. Maar ook de vertaling van jaarverslaggeving is dagelijkse kost.

Onze specialiteit is om juist die financieel gespecialiseerde vertaler voor de klus in te zetten die affiniteit heeft met het juiste deelgebied van de financiële taal en moedertaalspreker is van de doeltaal. Op die manier besparen wij tijd en kosten en heeft snel een solide vertaling in huis.

Prijsopgave nodig?

Voor een vrijblijvende offerte kunt u de tekst versturen per e-mail. De projectmanager die de offerte verstuurt, blijft tot aan de levering van de vertaling uw aanspreekpunt. Nu meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan ook met het offerteformulier op de website. Uiteraard wordt uw documentatie strikt vertrouwelijk behandeld. Op verzoek ontvangt u vooraf van ons vertaalbureau een getekende geheimhoudingsverklaring.

Financieel vertaalbureau Snelvertaler

Accountancy. Specialistische vertalers binnen ons vertaalbureau houden zich bezig met het financiële deelgebied

US GAAP, IAS of IFRS? Wij kennen de terminologie.

Wij zijn een financieel vertaalbureau, gevestigd in Amsterdam, Almere, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Nijmegen met vertalers die volledig zijn gespecialiseerd in het verzorgen van financieel vertaalwerk. Bij ons financieel vertaalbureau bent u er van verzekerd dat uw vertalingen in de correcte stijl en terminologie worden opgesteld, zodat u professioneel voor de dag komt.

Talencombinaties die ons financieel vertaalbureau verzorgt

Bij Snelvertaler kunt u voor iedere denkbare talencombinatie terecht. Als financieel vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in de talencombinaties Nederlands - Engels, Nederlands - Frans, Nederlands - Duits, Nederlands - Spaans en vice versa. Dit zijn de talencombinaties waarvoor onze klanten in de financiële dienstverlening doorgaans een beroep op ons doen.

Deelspecialisaties van ons financieel vertaalbureau

Snelvertaler verzorgt regelmatig vertalingen op het terrein van accountancy, belastingadvies en beleggingen. Uiteraard kunt u ook een beroep op ons financieel vertaalbureau doen voor de vertaling van teksten uit andere financiële deelterreinen. Dankzij de grote diversiteit aan professionele financieel vertalers die bij ons financieel vertaalbureau zijn aangesloten, kunnen wij al uw financieel vertaalwerk uit handen nemen.

Type documenten waarmee u bij ons financieel vertaalbureau terecht kunt

Powerpointpresentaties worden door ons snel vertaald. Inclusief commentaren en eventueel afbeeldingen

Een financiële Powerpointpresentatie? Zo vertaald!

Als financieel vertaalbureau krijgen we regelmatig de volgende documenten ter vertaling aangeboden: financiële (bedrijfs-)adviezen, persberichten, jaarverslagen, jaarrekeningen, PowerPointpresentaties, overeenkomsten, wetgevingsteksten, investeringsrapporten, beleggingsadviezen, businessplannen en offertes.

Bedrijven die gebruik maken van ons financieel vertaalbureau

Snelvertaler verzorgt vertaal- en redactiewerkzaamheden voor tal van financiële instellingen, waaronder banken, investeringsmaatschappijen, beleggingsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen en beleggings- en belastingadviseurs. Daarnaast werken wij als financieel vertaalbureau voor de financiële afdeling van meerdere multinationals in Europa.

Wilt u meer informatie over ons financieel vertaalbureau?

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over ons financieel vertaalbureau, onder meer over tarieven, talencombinaties en levertermijnen. Ook vindt u hier informatie over beëdiging van vertalingen en de legalisatie van vertaalde documenten.

2019-03-08T11:14:41.6090366Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.