Vertaalbedrijf Snelvertaler

Snelvertaler is een vertaalbedrijf dat opereert vanuit verschillende locaties in Nederland en in zestien landen over de hele wereld. Door onze bereikbaarheid van over de hele wereld en onze jarenlange ervaring hebben we een enorm vertalersbestand opgebouwd. Dat betekent dat we voor vrijwel iedere talencombinatie en specialisatie wel een ervaren vertaler kennen. Bovendien zorgen we er bij ons vertaalbedrijf voor dat u als klant de begeleiding krijgt die u nodig heeft. In overleg met u zorgen we voor uw perfecte vertaling en in het geval van vragen kunt u altijd bij onze projectmanagers terecht. U kunt iedere werkdag telefonisch contact met ze opnemen of ze een e-mail sturen.

Wanneer schakelt u een vertaalbedrijf in?

Of u nu internationaal zaken gaat doen, gaat verhuizen naar het buitenland, op vakantie bent en uw medische gegevens moet overbrengen naar een ziekenhuis in het buitenland, diploma’s of uw cv wilt laten vertalen: het zijn allemaal zaken waar u een professionele vertaling voor nodig heeft. Hierbij is het namelijk ontzettend belangrijk dat er geen misverstanden ontstaan en u een foutloos document aanlevert. Een professioneel vertaalbedrijf als Snelvertaler inschakelen is dan een verstandig idee. Bij ons weet u zeker dat u snel een vertaling van de hoogst mogelijke kwaliteit ontvangt!

Ervaring en expertise

Vertaalbedrijf vertaalbureau Snelvertaler

De projectmanagers van vertaalbedrijf Snelvertaler staan voor u klaar!

Vertalers komen pas in ons bestand terecht als ze aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste werken wij voor talencombinaties met de moedertaalspreker van de doeltaal samen. Wilt u bijvoorbeeld een vertaling naar het Duits? Dan zorgt vertaalbedrijf Snelvertaler voor een vertaler die geboren en getogen is in Duitsland. Bovendien zal deze vertaler al enkele jaren werkzaam zijn in de vertaalwereld. Daarnaast hebben veel van onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald ervaringsgebied. Zo hebben we financiële vertaalspecialisten, medische vertaalexperts en technische vertalers. Meer weten over onze vakgebieden? Kijk dan eens op de pagina Vakgebieden. Doordat wij al ontelbare vertaalopdrachten naar tevredenheid hebben uitgevoerd hebben we ook vele vertalers in ons bestand staan, die uiteraard zorgen voor vele talencombinaties. Benieuwd naar de talen die wij aanbieden? Op ons pagina Talenoverzicht kunt u hier meer over vinden. Staat uw vakgebied of de beoogde talencombinatie er niet tussen? Neem dan contact met ons vertaalbedrijf op, vaak kunnen wij toch een geschikte vertaler vinden.

Contactgegevens

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over de werkwijze van vertaalbedrijf Snelvertaler? Bel of e-mail dan gewoon even naar onze projectmanagers! Zij helpen u graag verder. Gedurende het vertaalproces zijn zij ook uw aanspreekpunt, aarzel dus niet contact met hen op te nemen! Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kunt u doen door het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, in te vullen of door uw documenten naar ons te versturen per e-mail. Vermeld dan ook even de talencombinatie en de gewenste retourdatum van uw vertaling. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.