Albanees vertaalbureau Snelvertaler

Het Albanees wordt niet alleen in Albanië gesproken, maar ook in onder andere Turkije, waar een grote groep etnische Albanezen woonachtig is. Vertalingen van of naar het Albanees kunnen nodig zijn indien u zakendoet met één van deze landen.Snelvertaler is u graag van dienst bij mondelinge en schriftelijke vertaalhulp.

De Albanese taal

Vertaalbureau Snelvertaler: voor al uw Albanese vertalingen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Albanese vertaling!

Het Albanees is feitelijk op te splitsen in twee dialecten die in het noorden (Gegisch) en in het zuiden (Toskisch) gesproken worden.Er zijn vermoedens dat het Albanees ontstaan is uit een samenstelling tussen twee talen die al in de Romeinse Oudheid gesproken werden, maar zekerheid hieromtrent is er niet. Voor het schrijven van de taal wordt gebruik gemaakt van het Latijnse alfabet, waaraan een aantal extra letters en tweeklanken toegevoegd zijn.

De taal wordt door ongeveer zes miljoen mensen, in verschillende Europese landen gesproken. Behalve in Albanië, Kosovo en Macedonië waar het een officiële taal is, wordt het Albanees ook door minderheden in Italië, Griekenland, Servië, Turkije en Montenegro gesproken..

Onze werkwijze

Vertaalbureau Snelvertaler werkt uitsluitend samen met vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Daardoor kunt u ervan verzekerd zijn een vertaling van hoge kwaliteit te ontvangen. Bovendien selecteren wij voor elke tekst de juiste vertaling, of deze nu medisch, technisch of juridisch van aard is. Neemt u gerust contact op om te overleggen met onze projectmanagers voor de beste match voor uw tekst.


Meer informatie:

2017-05-29T07:46:13.9800631Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.