Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Professionele vertalingen van algemene voorwaarden

Waterdichte Algemene Voorwaarden nodig in het Engels?

Algemene voorwaarden zijn voorwaarden die gelden bij een overeenkomst die een gebruiker aangaat. Ze staan vaak in klein lettertype achterop de overeenkomst of worden toegevoegd als bijlage aan bijvoorbeeld een offerte. Algemene voorwaarden bevatten informatie over onder andere leveringsvoorwaarden, betalingscondities en garantiebepalingen.

Omdat u uw internationale zakenrelaties ook op de hoogte wilt stellen van uw voorwaarden, kunnen wij deze voor u vertalen naar elke taal. Dagelijks vertalen we algemene voorwaarden, zowel regulier als beëdigd.

Wat bieden wij?

Ons vertaalbureau gaat graag aan de slag met uw algemene voorwaarden, inkoopvoorwaarden en juridische documenten. Wij staan bekend om drie speerpunten: snelheid, kwaliteit en een zeer scherpe prijsstelling. Dat snelheid en een laag tarief niet ten koste gaan van de kwaliteit, bewijzen we graag door een voordelige eerste opdracht voor u uit te voeren.

Voor het vertalen van algemene voorwaarden werken wij uitsluitend met gespecialiseerde juridisch geschoolde moedertaalsprekers. Alleen al voor de juridische documenten, zoals uw algemene voorwaarden, contracten en andere juridische bepalingen, hebben wij honderden vertalers in ons bestand. Voorbeelden van specialismen zijn:

Onze diversiteit

Wij vertalen naar de meest gangbare talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees en Frans. Bovendien verzorgen we ook vertalingen naar minder voorkomende talen zoals Pools, Japans, Arabisch, Hebreeuws, Hindi of Chinees. Naast algemene voorwaarden vertalen wij vele andere soorten teksten, zoals technische handleidingen, websites, marketingcampagnes, medische dossiers en zakelijke en privé-communicatie.

Vraag direct een offerte aan!

Uw vertaling van algemene voorwaarden is bij ons in goede handen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door te bellen met ons hoofdkantoor: 036-534 89 10 of door te e-mailen. Vaak hoort u dan al direct wat de vertaling gaat kosten en hoe snel u de vertaling weer in uw bezit heeft. Onze professionele vertalers zitten klaar om met uw tekst aan de slag te gaan. Bij ons bent u verzekerd van een professionele vertaling. Bel nu en ontvang 10% welkomstkorting op de eerste vertaalopdracht!

2019-11-01T16:07:38.9589327Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.