Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Almere

Kantoor Snelvertaler in Almere

Hoofdkantoor van Snelvertaler. Lees meer over ons Management Team.

Het eerste kantoor van vertaalbureau Snelvertaler is gevestigd in Almere. Het motto van onze stad is: “Het kán in Almere!”. Wij doen er ons uiterste best voor om dit motto na te leven. Door middel van onze jarenlange expertise, ons grote vertalersbestand met moedertaalsprekers en experts uit een grote reeks vakgebieden en onze nauwkeurige begeleiding tijdens het vertaalproces, zorgen wij ervoor dat uw tekst, onafhankelijk van het vakgebied of talencombinatie, snel en vakkundig vertaald wordt.

Uw doel is ons doel

Service en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze projectmanagers begeleiden het vertaalproces van begin tot eind en zij zijn dan ook uw aanspreekpunt gedurende de volledige duur van uw project. De expertise van onze vertalers, moedertaalsprekers van uw doeltaal, zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een korte deadline of een ingewikkelde tekst. Wij doen er alles aan om uw wensen te realiseren. Uw doel is tijdens het vertaalproces ook ons doel. En, een vertaling is voor ons pas af als u tevreden bent.

Onze werkwijze

Wij handelen alle vertaalprojecten digitaal af. Mocht u een document alleen op papier bezitten en geen scanner tot uw beschikking hebben, dan kunt u uiteraard ook een afspraak maken om bij ons op kantoor langs te komen. Wij scannen het document dan voor u in en sturen u vervolgens per e-mail de offerte toe.

De voertaal bij ons op kantoor is Nederlands, maar op ons kantoor in Almere werken ook projectmanagers die Deens, Duits, Fins, Frans, Noors en Zweeds spreken. Al onze kantoren werken nauw samen en daardoor beschikken wij over een enorme database met vertalers.

Expertise

Toetsenbord met translate knop

ISO-gecertificeerd volgens ISO 9001 en de ISO 17100 norm voor professionele vertalingen.

U kunt bij ons terecht voor een vertaling van bijvoorbeeld een technische handleiding of een juridisch contract, maar ook voor een beëdigde vertaling van uw diploma of medisch attest. Wij voorzien ook in tolkdiensten en ondersteunen talloze ondernemingen bij internationalisatie.

Snel de juiste vertaling

Stopwatch
Omdat onze vertalers thuis zijn op het vakgebied waarbinnen ze vertalen zijn wij sneller dan andere vertaalbureaus. Voor het vertalen van juridische documenten schakelen wij iemand in die juridisch onderlegd is, en voor wetenschappelijke documenten of marketingtekst geldt hetzelfde. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een tekst niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook zo snel mogelijk weer bij u terug is.

Adresgegevens

Almere
Rooseveltweg 11E
1314 SJ Almere
036-534 89 10

2020-03-17T10:23:47.8339042Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.