Vertaalbureau Snelvertaler in Almere

Vertaalbureau Snelvertaler vestiging Almere

Ook in Almere verzorgen wij graag uw vertaling

Al sinds 2000 kunnen bedrijven en particulieren bij ons terecht voor vertalingen. Vanwege de groei van ons bedrijf, zijn we al snel uitgebreid naar verschillende kantoren in verschillende landen. Het grootste kantoor, tevens het hoofdkantoor, staat in Almere. Hier zijn niet alleen projectmanagers te vinden, maar ook de afdelingen Finance, IT en HRM.

Onze service

Onze vertaalprojecten handelen wij digitaal af. Mocht u een document alleen op papier bezitten en geen scanner tot uw beschikking hebben, dan kunt u uiteraard ook een afspraak maken om bij ons op kantoor langs te komen. Wij scannen het document dan voor u in en sturen u vervolgens per e-mail de offerte toe.
Onze voertaal is in principe Nederlands, maar mocht u deze taal niet machtig zijn, dan staan we u uiteraard ook graag in het Engels te woord. Eventueel kunnen wij ook in contact brengen met een collega die Deens, Duits, Fins, Frans, Noors of Zweeds spreekt.
Al onze kantoren werken nauw samen en dat heeft er voor gezorgd dat wij beschikken over een grote database met vertalers. Hierdoor hebben wij veel kennis en capaciteit in ons bezit. U kunt bij ons terecht voor een vertaling van bijvoorbeeld een technische handleiding of een juridisch contract, maar uiteraard ook voor een beëdigde vertaling van uw diploma of medisch uittreksel. Wanneer u ons uw wensen doorgeeft, stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Adresgegevens:

Adres:

Snelvertaler Almere

Rooseveltweg 11
1314 SJ Almere
036-534 89 10

Telefoonnummer: 036-534 89 10

Email: info@snelvertaler.nl

2017-05-29T12:29:04.5000410Z

Marjolein Garcia Lucena
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo van EUATC en VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo