Ons vertaalbureau in Amsterdam

Herengracht

Ons vertaalbureau in Amsterdam

Bij ons vertaalbureau in Amsterdam kunt u terecht voor al uw vertaalopdrachten. Van het vertalen van boeken en brieven tot adoptiepapieren en doktersverklaringen en alles daar tussenin, u kunt van ons een snelle en accurate vertaling in vrijwel iedere talencombinatie verwachten.

Toetsenbord met translate knop

ISO-gecertificeerd volgens ISO 9001 en de ISO 17100 norm voor professionele vertalingen.

Vakgebieden

Ons vertaalbureau is thuis in elk vakgebied. Wat voor tekst u ook wilt laten vertalen, wij vinden de juiste specialist. Beëdigde vertalingen of vertalingen die geheimhouding behoeven zijn geen probleem voor ons vertaalbureau. Wij zijn gewend om onder tijdsdruk te werken met inachtneming van discretie. Door onze jarenlange expertise en een groot opgebouwd bestand van vertalers kunnen wij voor vrijwel elke talencombinatie een vertaler vinden. Voor een overzicht van de talen die wij bieden verwijzen wij u naar ons Talenoverzicht.

Tolkdiensten

Wij zijn u ook graag van dienst met het verzorgen van een tolk. Ons bestand aan tolken omvat meer dan tweeduizend simultaantolken en gesprekstolken in binnen- en buitenland en in (bijna) alle talen. Wij zorgen ervoor dat er altijd een deskundige tolk wordt ingezet die zo dicht mogelijk bij u in de buurt woont. Op die manier voorkomt u te hoge kosten van transport en verblijf.

Snel de juiste vertaling

Stopwatch

Snelheid is voor veel van onze klanten een belangrijk aspect van onze dienstverlening

Omdat onze vertalers thuis zijn op het vakgebied waarbinnen ze vertalen zijn wij sneller dan andere vertaalbureaus. Voor het vertalen van juridische documenten schakelen wij iemand in die juridisch onderlegd is, en voor wetenschappelijke documenten of marketingtekst geldt hetzelfde. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een tekst niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook zo snel mogelijk weer bij u terug is.

Adresgegevens

Amsterdam
Herengracht 458
1017 CA Amsterdam
020-369 74 12

2018-05-04T12:03:26.1802348Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logo