Ons vertaalbureau in Amsterdam

Ons vertaalbureau in Amsterdam.

Ons vertaalbureau in Amsterdam

Bij ons vertaalbureau in Amsterdam kunt u terecht voor al uw vertaalopdrachten. Van het vertalen van boeken en brieven tot adoptiepapieren en doktersverklaringen en alles daar tussenin, u kunt van ons een snelle en accurate vertaling in vrijwel iedere talencombinatie verwachten.

Vakgebieden

Ons vertaalbureau is thuis in elk vakgebied. Wat voor tekst u ook wilt laten vertalen, wij vinden de juiste specialist. Beëdigde vertalingen of vertalingen die geheimhouding behoeven zijn geen probleem voor ons vertaalbureau. Wij zijn gewend om onder tijdsdruk te werken met inachtneming van discretie. Door onze jarenlange expertise en een groot opgebouwd bestand van vertalers kunnen wij voor vrijwel elke talencombinatie een vertaler vinden. Voor een overzicht van de talen die wij bieden verwijzen wij u naar ons Talenoverzicht.

Tolkdiensten

Wij zijn u ook graag van dienst met het verzorgen van een tolk. Ons bestand aan tolken omvat meer dan tweeduizend simultaantolken en gesprekstolken in binnen- en buitenland en in (bijna) alle talen. Wij zorgen ervoor dat er altijd een deskundige tolk wordt ingezet die zo dicht mogelijk bij u in de buurt woont. Op die manier voorkomt u te hoge kosten van transport en verblijf.

Budgetvertalingen

Ons vertaalbureau in Amsterdam heeft ook een afdeling Budgetvertalingen. Stuur uw tekst direct op naar ons e-mailadres voor een vrijblijvende offerte. Budgettranslations werkt met lage prijzen en is buitengewoon geschikt als uw tekst goedkoop vertaald mag worden, bijvoorbeeld als de tekst alleen voor intern gebruik is. Bezoek de website van vertaalbureau Budgettranslations www.budgettranslations.com voor meer informatie.

Ons vertaalbureau in Amsterdam - adresgegevens

Adres Amsterdam:

Amsterdam
Herengracht 458
1017 CA Amsterdam
020-369 74 12

2017-05-29T07:38:37.8555679Z

Berlinda Hendrikse
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.