Azerbeidjaans vertaalbureau Snelvertaler

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Azerbeidzjaans vertaalbureau Snelvertaler

Voor professionele vertalingen van en naar het Azerbeidzjaans vertrouwt u op de services van Snelvertaler. Vertaalbureau Snelvertaler heeft een internationaal netwerk van vertalers, waardoor we vrijwel iedere talencombinatie aan kunnen bieden. In Azerbeidzjan werken we met een pool van deskundige vertalers die de Azerbeidzjaanse taal als moedertaal spreken. Een vertaling of vrijblijvende offerte aanvragen is zo geregeld! U stuurt uw stukken die u van of naar het Azerbeidzjaans vertaalt wilt hebben naar ons e-mailadres. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte van de kosten. Als u akkoord bent, dan beginnen we met de vertaalwerkzaamheden.

Een land en een taal in ontwikkeling

Het Azerbeidzjaans is de officiële taal van Azerbeidzjan. De taal behoort tot de Turkse talen. Verschillende vormen van de taal worden in Oost-Turkije, in delen van Georgië en in de Azerbeidzjaanse regio in Iran gesproken. Naar schatting spreken globaal 30 miljoen mensen Azerbeidzjaans. De taal bestaat al honderden jaren en is beïnvloed door de Perzische en Russische culturen. Zo werd in de Sovjet Unie periode de taal in het cyrillische schrift geschreven. Sinds de onafhankelijkheid in 1991 wordt weer het Latijnse alfabet gebruikt. Niet alleen de schrijfwijze van de taal is veranderd sinds de onafhankelijkheid, ook de economie van Azerbeidzjan is ook volop in beweging. Azerbeidzjan heeft enorme olie- en gasvoorraden in de Kaspische Zee en veel Nederlandse bedrijven doen zaken met de olie- en gasbedrijven in Azerbeidzjan. Naast de olie- en gassectoren, is de ict-sector in Azerbeidzjan sterk gegroeid. Door de moderne technologische infrastructuur en de goede leefomstandigheden kiezen steeds meer Nederlandse bedrijven ervoor om hun regionale zaken te coördineren vanuit Azerbeidzjan.

Vakkennis en specialisatie

De vertalers van ons vertaalbureau zijn bekend met alle aspecten van het Azerbeidzjaans. Zij zijn bovendien moedertaalsprekers van deze taal en vaak nog woonachtig in Azerbeidzjan. Zo zorgen zij er samen met Snelvertaler voor dat u een perfecte vertaling met hedendaags taalgebruik retour krijgt. Daarnaast hebben elk van onze vertalers specialistische kennis betreffende een bepaald ervaringsgebied. Door hun ervaring in een bepaald vakgebied hebben zij niet alleen vakkennis, maar begrijpen en reproduceren zij ook de stijl en het jargon van deze deelgebieden. Zo bent u altijd verzekerd van een vertaling van het hoogst mogelijke niveau!

Professionele vertalingen Azerbeidzjaans

Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt algemene en sectorspecifieke documenten van en naar het Azerbeidzjaans. Indien gewenst kan Snelvertaler beëdigde vertalingen Azerbeidzjaans voor uw bedrijf verzorgen. Ons team van vertalers beschikt over specialisten met kennis van de olie- en gasindustrie. U kunt ook vertrouwen op deskundige vertalers Azerbeidzjaans met juridische, financiële of ict-kennis. Snelvertaler helpt al jaren Nederlandse bedrijven met vertalingen van en naar het Azerbeidzjaans. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de vertaling van uw documenten in het Azerbeidzjaans en ontdek de services van ons vertaalbureau. Dat kunt u doen via het offerteformulier of door ons uw document te e-mailen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord.

2019-03-29T08:04:56.6557808Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.