Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertalingen van boeken en tijdschriften

Vertaling van kinderboeken

Voorbeeld: kinderboek met foto's dat wij vertaalden vanuit het Frans.

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van tijdschriftartikelen en complete (kinder)boeken. Medisch-wetenschappelijke artikelen, krantenberichten en complete tijdschriften: u kunt ervoor terecht bij ons vertaalbureau. Snelheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en uw doel is tijdens het vertaalproces ook ons doel.

Bij het vertalen van literaire teksten komt natuurlijk veel meer kijken dan enkel klakkeloos vertalen. De context, de juiste toon, stijl en taalgebruik zijn hierbij uitermate belangrijk. Woordgrapjes en namen die een indicator kunnen zijn voor het personage mogen natuurlijk niet verloren gaan! Bij het vertalen van e-books komen allerlei technische aspecten aan bod waar ook weer een bepaalde expertise voor nodig is. Bij het vertalen van tijdschriften is het noodzakelijk dat binnen een korte tijd een foutloos product wordt afgeleverd die de doelgroep op dezelfde manier aanspreekt als het origineel. Kortom: boeken en tijdschriften vergen een bepaalde expertise. Gelukkig heeft vertaalbureau Snelvertaler een ruim vertalersbestand met daarin vakspecialisten in vrijwel iedere talencombinatie. Ook voor uw opdracht vinden wij ongetwijfeld de juiste vertaler!

Hieronder vindt u meer informatie over het vertalen van boeken, e-books en tijdschriften. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met onze projectmanagers voor meer informatie.


2019-11-08T14:38:12.5766465Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.