Vertalingen van boeken en tijdschriften

Vertaling van (kinder)boeken

Voorbeeld: kinderboek met foto's dat wij vertaalden vanuit het Frans.

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van tijdschriftartikelen en complete (kinder)boeken. Medisch-wetenschappelijke artikelen, krantenberichten en complete tijdschriften: u kunt ervoor terecht bij ons vertaalbureau. Snelheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en uw doel is tijdens het vertaalproces ook ons doel.

Bij het vertalen van literaire teksten komt natuurlijk veel meer kijken dan enkel klakkeloos vertalen. De context, de juiste toon, stijl en taalgebruik zijn hierbij uitermate belangrijk. Woordgrapjes en namen die een indicator kunnen zijn voor het personage mogen natuurlijk niet verloren gaan! Bij het vertalen van e-books komen allerlei technische aspecten aan bod waar ook weer een bepaalde expertise voor nodig is. Bij het vertalen van tijdschriften is het noodzakelijk dat binnen een korte tijd een foutloos product wordt afgeleverd die de doelgroep op dezelfde manier aanspreekt als het origineel. Kortom: boeken en tijdschriften vergen een bepaalde expertise. Gelukkig heeft vertaalbureau Snelvertaler een ruim vertalersbestand met daarin vakspecialisten in vrijwel iedere talencombinatie. Ook voor uw opdracht vinden wij ongetwijfeld de juiste vertaler!

Hieronder vindt u meer informatie over het vertalen van boeken, e-books en tijdschriften. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met onze projectmanagers voor meer informatie.


2017-05-29T07:41:17.8376699Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.