Vertaalbureau Bosnisch

Bosnisch vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Bosnische vertaling!

Wanneer u zaken gaat doen over de grens, is het belangrijk dat u het een en ander af weet van het land waar u zaken gaat doen. Zeker de taal kan een behoorlijke barrière vormen tijdens zakelijke ontmoetingen met mensen uit andere landen. Het Bosnisch bijvoorbeeld is een erg lastige taal. Gelukkig kan vertaalbureau Snelvertaler u hierbij op een uitstekende manier van dienst zijn. Wij kunnen voor u alle zakelijke documenten vertalen van het Nederlands naar het Bosnisch, maar ook van het Bosnisch naar het Nederlands. Daarnaast kunnen wij u ook met onze tolkdiensten van dienst zijn. De vertalers van Snelvertaler hebben jarenlange ervaring met vertalen vanuit en naar het Bosnisch. Zij zijn altijd moedertaalsprekers van de doeltaal en hebben zich bovendien gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een professionele vertaling van de hoogst mogelijke kwaliteit. In Bosnië en Herzegovina draait veel van de industrie om de delfstoffen die ruimschoots in het land aanwezig zijn. Zaken doen met dit land is daardoor aantrekkelijk en het is handig als u daarbij de beschikking heeft over vertalingen.

De Bosnische taal

Het Bosnisch is een taal die voornamelijk gebaseerd is op het Latijn. Het is de westelijke variant van Štokavice; een Servo-Kroatische dialectgroep. Na de burgeroorlog in de jaren negentig ontstonden er drie verschillende volken uit Joegoslavië en deze kregen ieder nadrukkelijk hun eigen identiteit met de bijbehorende eigen taal. De drie talen lijken vrij veel op elkaar; er zijn weinig verschillen te merken. Door sommigen wordt het Bosnisch, Servisch en Kroatisch zelfs bestempeld als een taal met verschillende dialecten, zo dicht liggen de talen bij elkaar. Voor de bewoners zelf is dat echter onbespreekbaar gezien de rivaliteit in het land. Als u documenten wilt laten vertalen voor Bosnië en Herzegovina, zorg er dan wel voor dat u dit echt naar het Bosnisch doet! Bijna vier miljoen mensen beheersen het Bosnisch en die wonen allemaal, uitzonderingen daargelaten, in Bosnië en Herzegovina.

Zaken doen in Bosnië en Herzegovina

Wanneer u zaken wilt gaan doen in Bosnië en Herzegovina is het van belang dat u het nodige over het land en haar gebruiken weet. Zeker bij dit land is dat van groot belang. Voor meer informatie over zaken doen in dit land kunt op onderstaande pagina kijken. Als u meteen een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kunt u dat doen via het offerteformulier of door ons het te vertalen document te e-mailen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Ook kunt u contact opnemen met onze projectmanagers voor meer informatie. Zij staan u graag te woord.

2019-03-21T12:50:07.7480115Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.