Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Bulgaars – Macedonisch

Onze vertaalspecialisten staan u graag terzijde in de talencombinatie Bulgaars - Macedonisch.Snelvertaler

Onze vertaalspecialisten staan u graag terzijde in de talencombinatie Bulgaars - Macedonisch.

De Bulgaarse en de Macedonische talen zijn nauw aan elkaar verwant. In Bulgarije beschouwt men het Macedonisch ook niet als een taal maar als een Bulgaars dialect. De talen hebben ook ontzettend veel met elkaar te maken. Dat komt natuurlijk onder andere doordat Bulgarije en Macedonië buurlanden zijn van elkaar. Dat is echter niet de enige manier waarop de talen elkaar tegenkomen. Dat gebeurt ook door toerisme, politieke betrekkingen en zakelijke samenwerkingen. Hoewel de talen erg op elkaar lijken en veel overeenkomsten hebben, zijn er wel degelijk kleine verschillen die tot grote misverstanden kunnen leiden. Het is dan ook verstandig om toch gebruik te maken van vertalingen. Ons vertaalbureau kan u uitstekend helpen bij het vertalen van uw teksten van het Bulgaars naar het Macedonisch. Niet alleen hebben onze vertalers de juiste vaardigheden om u van dienst te zijn; ze hebben ook nog eens behoorlijk veel ervaring met het vertalen van allerhande teksten. Ons vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk met vertalers die behoren tot de beste vertalers ter wereld.

Gespecialiseerde vertalers

Het belang van ons vertaalbureau is hetzelfde belang als dat van onze klanten. We willen namelijk vertalingen van een zo hoog mogelijk niveau afleveren. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf en daarom stellen we behoorlijk strenge eisen aan onze vertalers. Een van deze eisen is dat de vertalers waar wij mee samenwerken vrijwel allemaal gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Dat zorgt ervoor dat we altijd een vertaler aan uw teksten kunnen laten werken, die zich heeft gespecialiseerd in het vakgebied waartoe de tekst behoord. We hebben bijvoorbeeld vertalers die zich specialiseren in literaire teksten, maar ook vertalers die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van juridische of medische teksten. Tot welk vakgebied uw tekst ook behoort, altijd is er wel een vertaler beschikbaar die zich heeft toegelegd op het vertalen van teksten uit dit vakgebied. Daarnaast zullen we u altijd een vertaler toewijzen die de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreekt. Vertalingen vanuit het Bulgaars naar het Macedonisch worden dus verzorgd door een moedertaalspreker van het Macedonisch.

2019-11-04T13:01:32.8935447Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.