Vertaalbureau Bulgaars

Bulgaars vertaalbureau Snelvertaler

Vraag direct een vrijblijvende offerte voor uw Bulgaarse vertaling aan!

Zaken doen in andere landen vraagt vaak om behoorlijk wat aanpassing. Met name de taal kan soms voor lastige hindernissen zorgen in de zakelijke besprekingen. Bulgarije wordt grotendeels gedomineerd door landbouw en lang niet alle mensen binnen deze landbouwbedrijven spreken goed Engels. In een land als Bulgarije is het daarom erg handig als u beschikt over vertalingen van bijvoorbeeld juridische papieren of arbeidscontracten. Daarbij kan vertaalbureau Snelvertaler u uitstekend van dienst zijn. Onze ervaren vertalers zijn altijd moedertaalsprekers van de doeltaal en hebben zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied waarbinnen zij vertalen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling. Wij kunnen van het Bulgaars naar iedere willekeurige taal vertalen en vice versa. Overigens is dat niet het enige waarmee we u van dienst kunnen zijn wanneer u zaken wilt gaan doen in Bulgarije. Ook onze tolkdiensten kunnen u zeker van pas komen. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met onze projectmanagers.

Het Bulgaars

Het Bulgaars behoort, zoals vele talen in Europa, tot de Indo-Europese taalfamilie. Het Bulgaars behoort tevens tot de Slavische talen; de talen die al eeuwen lang in het oosten van Europa worden gesproken. Ongeveer 12 miljoen mensen spreken Bulgaars, waarvan de meeste in Bulgarije wonen. De taal heeft veel weg van het Macedonisch. Niet voor niets wordt de Macedonische taal vaak weggezet als een Bulgaars dialect. Overigens is de Bulgaarse taal geen hele moeilijke taal om te leren. De taal maakt als een van de weinige Slavische talen ook gebruik van lidwoorden. De Slavische taalfamilie is niet de enige die het Bulgaars heeft beïnvloed; ook het Turks, Duits, Frans en het Latijn hebben duidelijk hoor- en merkbaar invloed gehad op de Bulgaarse taal.

Bulgaarse vertalingen Snelvertaler

Onze projectmanagers staan u graag te woord, per telefoon of e-mail!

Zaken doen in Bulgarije

Wanneer u zaken gaat doen in Bulgarije, kan Snelvertaler u uitstekend van dienst zijn met het vertalen van teksten, maar ook met bijvoorbeeld een tolk. Overigens gaat het zaken doen in Bulgarije weer net even anders dan in Nederland. Voor meer informatie over de zakencultuur in Bulgarije kunt u op onderstaande pagina kijken. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het offerteformulier in of stuur ons uw aanvraag per e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Tevens kunt u direct contact opnemen met onze projectmanagers, zij helpen u graag verder.

2019-03-21T13:34:29.8971998Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.