Vertaling van uw cv en sollicitatiebrief

Sollicitatiebrief en cv vertalen bij vertaalbureau Snelvertaler

Uw sollicitatiebrief en cv vertalen naar alle talen.

Bij het solliciteren naar een stage of baan, kunt u uw cv als visitekaartje beschouwen. Uw potentiële toekomstige werkgever kijkt hier het eerst naar, het is dus belangrijk dat u een goede eerste indruk maakt. In deze tijd van internationalisering is de kans groot dat u gaat solliciteren bij een internationaal bedrijf of zelfs een onderneming in het buitenland. Hiervoor heeft u uw cv en sollicitatiebrief in het Engels of een andere vreemde taal nodig.

Een goede indruk maken

Bij Snelvertaler snappen wij dat een goed cv en een goede sollicitatiebrief de doorslaggevende factor kunnen zijn voor sollicitatiegesprek en daarmee wellicht voor de volgende stap in uw carrière. Een vertaling van een cv en sollicitatiebrief moet uiteraard van dezelfde kwaliteit als het origineel zijn. Dat is de reden waarom wij uitsluitend werken met moedertaalsprekers van de doeltaal. Uiteraard zal erop gelet worden dat de vertaler de juiste expertise heeft. Dit kan bijvoorbeeld in de medische sector zijn, of marketinggerelateerd. Op die manier zal eventueel vakjargon in uw cv en/of brief op die manier omgezet worden zoals dat in de betreffende branche en het betreffende land gebruikelijk is. Dankzij deze werkwijze kunt u ervan uitgaan dat u een goede eerste indruk maakt.

2017-05-29T07:42:28.0862711Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.