Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaling van uw cv en sollicitatiebrief

Sollicitatiebrief en cv vertalen bij vertaalbureau Snelvertaler

Uw sollicitatiebrief en cv vertalen naar alle talen.

Bij het solliciteren naar een stage of baan, kunt u uw cv als visitekaartje beschouwen. Uw potentiële toekomstige werkgever kijkt hier het eerst naar, het is dus belangrijk dat u een goede eerste indruk maakt. In deze tijd van internationalisering is de kans groot dat u gaat solliciteren bij een internationaal bedrijf of zelfs een onderneming in het buitenland. Hiervoor heeft u uw cv en sollicitatiebrief in het Engels of een andere vreemde taal nodig.

Een goede indruk maken

Bij Snelvertaler snappen wij dat een goed cv en een goede sollicitatiebrief de doorslaggevende factor kunnen zijn voor sollicitatiegesprek en daarmee wellicht voor de volgende stap in uw carrière. Een vertaling van een cv en sollicitatiebrief moet uiteraard van dezelfde kwaliteit als het origineel zijn. Dat is de reden waarom wij uitsluitend werken met moedertaalsprekers van de doeltaal. Uiteraard zal erop gelet worden dat de vertaler de juiste expertise heeft. Dit kan bijvoorbeeld in de medische sector zijn, of marketing gerelateerd. Op die manier zal eventueel vakjargon in uw cv en/of brief op die manier omgezet worden zoals dat in de betreffende branche en het betreffende land gebruikelijk is. Dankzij deze werkwijze kunt u ervan uitgaan dat u een goede eerste indruk maakt.

2019-11-08T14:50:33.7667581Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.